Teljesen elszigetelem magam a világtól! Normális ez? Vagy a kamaszkor velejárója?
Régebben lázadoztam, de teljes tagja voltam a tinitársadalomnak, eljártam a barátaimmal, stb... Most meg itt az emberiség, itt vagyok én, és mintha teljesen külön világ lenne. Nem hisztizek, nem is foglalkozom a világgal. Ez már megy kb 1 éve, de egyre kissebb lesz a kör, amibe az emberek beleférnek. Régebben voltak haverok, akikkel el tudtam beszélgetni, most meg... szóba se állunk. Nem, mert összevesztünk, csak teljesen eltávolodtunk. Az eddigi legjobb barátaim már csak ismerösök. Kibújok a szociális élet alól, a legtöbb idöt a nagyapámmal és az egyetlen legjobb barátommal töltöm (18/F), és tanulással. Boldog vagyok, meg minden... de normális ez? Megszünik körülöttem a világ.
14/L
Ott a kérdésedben a válasz,Boldog vagy ! akkor mi a baj?
Bár mégse vagy az teljesen ha ezen gondolkozol..
egy pszichológus barátom, az választ adhat a kérdésedre
Írj rám és küldöm a skype nevét :)
Nem normális...
Csak sok a hülye odakint.
Nem érzed már jól velük magukat, úgy érzed hogy már kiélted magad és tartasz a komolyság fele. Ez egy jó jel és örülök neki. Sok tini még ebben a korban nyitja ki a kis szárnyait, cigizik, iszik meg minden.
Szerintem ebben nincs semmi rossz, ahogy te csinálod. Boldog vagy és jól érzed magad. Ez a fő !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!