Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan térítsem észhez a húgom?

Hogyan térítsem észhez a húgom?

Figyelt kérdés
A húgom nemrégiben összejött egy fiúval,aki teljesen "elvarázsolta".Nem is lenne baj ezzel a dologgal,de én nem nagyon bízok a fiújában,túlságosan is "titokzatos".A srác 20 éves és szinte semmit nem lehet tudni róla.Saját lakásban él,a szüleivel és a testvérével nem tartja a kapcsolatot.Elég sok pénze van,de senki nem tudja,hogy miből is származik a pénze.Van egy elég szűk baráti köre,de ők sem tudnak róla túl sok dolgot,és a foglalkozása még köztük is valamiféle tabu téma.Nem tudtam sokat négyszemközt beszélni vele,de tudom,hogy önvédelemre hivatkozva állandó jelleggel pisztoly van nála(Állítólag valami lövész klubba jár,így engedélye van rá).Kidolgozott teste van,de nem az a hatalmas gorilla típus.Hogyan tudnám a húgom ráébreszteni,hogy jobb lenne egy másik fiú után nézni?
2014. szept. 18. 20:11
 1/3 anonim ***** válasza:
32%

Van bármilyen konkrét észérv, ami alapján nem volna ő jó? Vagy csak a hülye megérzéseid?

Le merném fogadni, hogy neked nincs most épp kapcsolatod...

2014. szept. 18. 20:20
 2/3 A kérdező kommentje:
Van nekem is kapcsolatom,de egy normális fiúval.Ész érv?Ha az ember állandóan éles fegyverrel járkál és még a saját barátai sem tudják,hogy miből is szerzi a pénzét amiből tankolja a puccos kocsiját,az nekem elég ész érvnek tűnik.Sok emberrel találkoztam életem során,de ilyen esettel nem nagyon.
2014. szept. 18. 20:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Vagy illegális dologban van benne vagy a rendőrségnek/teknek dolgozik (nyilván az utóbbi a kevésbé valószínű).
2014. szept. 18. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!