Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tennétek a helyemben?

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy az osztályban vannak barátnőim (10.-esek vagyunk egyébként), akik mind szín 5-ös tanulók, én meg úgymond ilyen fekete bárány vagyok a társaságban, mert én csak közepes tanuló vagyok..És eléggé zavar, hogy állandóan lenéznek emiatt, hogy nem vagyok olyan jó tanuló, mint ők és teljesen hülyének néznek, ha valamiről beszélgetünk és mondjuk eltérőek a véleményeink, olyankor az enyémet meg se hallgatják, vagy egyből leszólják, mert hogy én hülye vagyok, mert nem vagyok kitűnő tanuló...Közbe szerintem sok dologban okosabb vagyok náluk, volt, hogy valahogy szóba került a skizofrénia és mondták, hogy a skizofréneknek több személyiségük van, én meg megjegyeztem, hogy igazából a skizofréneknek nincs több személyiségük, csak hallucinálnak dolgokat, akiknek több személyiségük van, azok a disszociatív személyiségzavarban szenvedő emberek. (Egyébkén ezt egyáltalán nem ilyen nagyzolósan mondtam, vagy valami, nem okoskodni akartam, csak így megjegyeztem, ha már úgy is erről volt szó..) Erre leoltottak, hogy dehogy is, a skizofréneknek van több személyiségük és hogy jó lenne, ha utána olvasnék dolgoknak, mielőtt veszekedni kezdek...-.-" És ez annyira idegesít, hogy azt hiszik, ők mennyivel jobbak nálam, csak mert jobbak a jegyeik...Eleve nincs is semmiköze a kettőnek egymáshoz, nem egy embert ismerek, aki kitűnő tanuló, mégis hülyébb, mint a s3gg3m, vagy ott van a barátom, aki pont, hogy elég rossz tanuló, mégis értelmes és jobban el tudok vele beszélgetni, mint ezekkel a lányokkal, akik szín 5-ös tanulók -.-

Mielőtt valaki belekötne, örülök, hogy csak ennyi a problémám az életemben, csak akkor is zavar, hogy az állítólagos barátaimat inkább érdeklik a jegyeim, mint a személyiségem és hogy egy ilyen hülyeség miatt lenéznek..Ti mit csinálnátok ilyen helyzetben?

2014. szept. 8. 21:10
 1/3 anonim válasza:
100%
Szerintem hagyd őket. Az ilyenek nem méltóak a barátnő megnevezésre sem. Eleve ilyen dologért lenézni a másikat... Én a helyedben keresnék egy másik társaságot.
2014. szept. 8. 21:24
 2/3 A kérdező kommentje:
Attól tartok, igazad van :/
2014. szept. 8. 22:31
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a vackok nem a barátaid, ez egészen biztos.
2014. szept. 9. 11:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!