Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Valaki egy-két bátorító szót?

Valaki egy-két bátorító szót?

Figyelt kérdés
9.-es lettem, és csak 1 lányt ismerek, aki évfolyamtársam volt. Nagyon ideges vagyok, ha egy idegennel kell beszélnem vagy barátkoznom, mert nem tudom, hogy hogy fogadja a közeledésemet. Ráadásul az új osztályomban kicsit ilyen rosszindulatúnak tűnnek (vagy csak beképzelem). Fiú barátom még sosem volt, szóval a fiúkat még nehezebben kezelem. Én szeretnék mindenkivel, akivel csak lehet jóban lenni, de nincs bátorságom arra, hogy beszéljek másokkal. Hogy küzdhetném ezt le?
2014. szept. 1. 20:25
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem kell félni! 1 nap alatt nem ismerheted meg az embereket! Ki tudja! Lehet hogy rosszindulatúan tűnnek, de valójában tök jó fej az osztályod. Menj oda, csatlakozz be a beszélgetésekbe, és ha úgy van akkor szólj hozzá a témához, majd a végén mond, hogy ja egyébként xy vagyok. És kész!

De ha ez nehéz, akkor javaslom, hogy vegyél egy tábla csokit, és kínálj meg vele mindenkit. Így oldódik a feszültség, és te is szóbaelegyedsz valakivel!

2014. szept. 1. 20:38
 2/8 A kérdező kommentje:

Hehe :D A tábla csokis ötlet nem is olyan rossz.

És mit csináljak akkor, hogyha a többiek úgy jöttek ebbe az osztályba, hogy már ismernek ott valakit vagy osztálytársuk is van ott. Nem gondolnák úgy, hogy én zavarnám őket? :O

2014. szept. 1. 20:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem fognak semmit tenni, ha közeledsz. Jobb ezen hamar túlesni hidd el. Ők is meg vannak illetődve, hiába álcázzák. Én úgy mentem középsuliba, hogy még a várost se nagyon ismertem, nem hogy valakiket az iskolából. Teljesen a nulláról. Két év múltán Jóban vagyok a többiekkel, bár pár emberrel le szeretném építeni az ismerettséget. Ez már nem ide tartozik.
2014. szept. 1. 20:46
 4/8 anonim válasza:
Az osztálytársaid is csak egy-két embert ismernek. Mindenki új, mindenki ismerkedni akar, ezért nem fura ha csak úgy odamész hozzájuk, ez teljesen természetes, ezzel mindenki így van. Azt javaslom, hogy még most próbálj bekapcsolódni a beszélgetésekbe, később még nehezebb lesz amikor kialakulnak a klikkek.
2014. szept. 1. 20:46
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Ma sikerült összebarátkoznom pár nagyon rendes lánnyal. :D
2014. szept. 2. 17:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Na ugye! Menni fog ez!
2014. szept. 2. 17:46
 7/8 A kérdező kommentje:
Atya ég, de rég volt ez... Nos, pár mondatban összefoglalva azt a 4 évet. Az első 2 év még úgy ahogy elment. Hamar kiderült, hogy a lányok többségével egyáltalán nem egyezik az ízlésünk, nuku közös téma, stb. Nem zavartuk egymást, meglett amúgy a saját baráti köröm, imádtam/imádom őket a mai napig. Viszont az utolsó 2 év pokol volt. Kibeszélés, cikizés, beszólogatás. Persze mindent csapatostul ellenem. Nem értettem őket, mert okot nem adtam rá, próbáltam azért jól kijönni mindenkivel. Nem foglalkoztam velük, sokszor a karma visszaadta nekik. :D
2020. ápr. 20. 19:20
 8/8 anonim ***** válasza:
when
2020. ápr. 21. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!