Ma 15. 00-re van időpontom foghúzásra, de annyira félek, attól tartok, hogy el sem megyek. Írnátok pár bátorító szót?
Figyelt kérdés
A jobb fel és alsó hatosom van tönkremenve, azt se tudom, hogy kihúzza-e mindkettőt egyszerre, szerintetek?2014. aug. 6. 09:08
1/6 anonim válasza:
Ha bírod, kihúzza. Ezt nem úgy nem úgy értem, hogy akkora szenvedés, csak vannak, akiknél ez nagyobb lelki trauma, nem igazán bírják a vért, nem ettek eleget, kicsit szédülnek a vérveszteség miatt, ilyesmi.
Fájni egyáltalán nem fáj, kapsz pár szurit, ami picit kellemetlen lehet, de nem fájdalmas, utána pedig semmi sem érzel.
Én egyszerre túl lennék a helyedben a kettőn. Mikor hazamész, rakj rá gyorsan jeget, és nem lesz semmi baj. Nekem miután kihúzták, másnap fogmosás közben úgy kellett megnéznem, hogy hol is van a lyuk, hol mossam óvatosabban, annyira nem fájt :D
2/6 anonim válasza:
Szó se legyen arról, hogy nem mész el! Nem kell aggódnod a foghúzás miatt. Én nem is értem, miért félnek sokan már csak a fogorvos szó hallatán is, mindegyik csak azért van és azért csinálja, hogy neked legyen jó. Szóval ne izgulj, semmiség lesz az egész!:) Utána már azt fogod gondolni, hogy úristen én ettől voltam úgy berezelve?! Nem mondom, hogy jó érzés amikor kihúzzák a fogad, főleg ha csontfogról van szó, azt jól meg kell rángatnia, hogy kijöjjön. Kicsit fájni fog, pár nap múlva pedig mintha mi se történt volna. Fogmosásnál azért tényleg figyelj oda.:)
4/6 anonim válasza:
Ne huzasd ki mindkettőt egyszerre -
5/6 anonim válasza:
Az alsónak két gyökere van,
a felsőnek meg három -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!