Ma délután megyek foghúzásra, nagyon félek, leírnátok a tapasztalatokat? Csúnya letört fogról van szó.
Nyilván nem lesz fájdalommentes, de azért túl szokták élni az emberek. Az vigasztaljon, hogy ha egyszer rendberakod az agyaraidat, akkor utána nem kell minden nap azon agyalnod, hogy mikor fog letörni a fogad vagy ilyesmi.
Nekem is voltak rossz fogaim. Egyszer rászántam magam, akkor kellemetlen volt, de most már tök nyugodtan járok fél évente a fogorvoshoz kontrolra.
Csak húzni kell, vagy van lyukas is, amit tömni fog?
Hány éves vagy?
Köszi a válaszokat! Mostmár én is szeretnék ezentúl félévente elmenni és megelőzni hogy több fogam erre a sorsra jusson.
Van még jó pár, amit tömni kell pontosan nem tudom hogy mennyi izgultam és csak azt jegyeztem meg hogy 3-at ki kell húzni.
Szerintetek választhatok én hogy melyiket húzza? Mert az egyiken nem tudok rágni mert az fáj is ha a másik oldalon húzni akkor nem tudnék hol enni. :S
15 éves vagyok. :S
Köszi!
És arra még tud valaki válaszolni, hogy hogy fogja tudni majd megfogni, ha nincs is már oldala?
Jaj, köszönöm, igazán sokat segít hoyg válaszoltok! :)
2 az ínyemmel egy szintbe van törve vagy picit még rá is nőtt az íny, a harmadiknak a belső feléből megvan 2-3 mm, de a külső része íny alá van törve, nem túl szép. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!