Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ma délután megyek foghúzásra,...

Ma délután megyek foghúzásra, nagyon félek, leírnátok a tapasztalatokat? Csúnya letört fogról van szó.

Figyelt kérdés
Elég rosszak a fogaim és elhatároztam hogy mostmár rendbehozatom őket. 2 hete voltunk iskolafogorvosnál azt mondta hogy 3 fogamat sajnos ki kell húzni ma megyek az elsőt húzatni de eléggé félek. Nincs belőle már semmi csak a gyökere. Hogy fogja megfogni hogy tudja ezt kihúzni? Fog közben/utána fájni? Eléggé félek de tudom hogy nem maradt így tovább rendbe kell rakatnom a fogaimat. :S
2014. febr. 24. 10:10
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Alul egy nagy zápfogról van egyébként szó.
2014. febr. 24. 10:24
 2/13 anonim ***** válasza:

Nyilván nem lesz fájdalommentes, de azért túl szokták élni az emberek. Az vigasztaljon, hogy ha egyszer rendberakod az agyaraidat, akkor utána nem kell minden nap azon agyalnod, hogy mikor fog letörni a fogad vagy ilyesmi.

Nekem is voltak rossz fogaim. Egyszer rászántam magam, akkor kellemetlen volt, de most már tök nyugodtan járok fél évente a fogorvoshoz kontrolra.

2014. febr. 24. 10:33
 3/13 anonim ***** válasza:

Csak húzni kell, vagy van lyukas is, amit tömni fog?

Hány éves vagy?

2014. febr. 24. 10:36
 4/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Mostmár én is szeretnék ezentúl félévente elmenni és megelőzni hogy több fogam erre a sorsra jusson.

Van még jó pár, amit tömni kell pontosan nem tudom hogy mennyi izgultam és csak azt jegyeztem meg hogy 3-at ki kell húzni.

Szerintetek választhatok én hogy melyiket húzza? Mert az egyiken nem tudok rágni mert az fáj is ha a másik oldalon húzni akkor nem tudnék hol enni. :S

15 éves vagyok. :S

2014. febr. 24. 10:43
 5/13 anonim ***** válasza:
Általában megmondhatod, hogy melyikkel kezdje, kivéve ha valami orvosi okból nem húzhatja / tömheti az elsőnek.
2014. febr. 24. 10:52
 6/13 anonim ***** válasza:
Nekem eddig 3 bölcsesség fogamat húzták ki és szinte semmit nem éreztem.Pedig az nagyobb dolog állitólag.
2014. febr. 24. 11:17
 7/13 A kérdező kommentje:

Köszi!

És arra még tud valaki válaszolni, hogy hogy fogja tudni majd megfogni, ha nincs is már oldala?

2014. febr. 24. 12:48
 8/13 anonim ***** válasza:
Ha nem tudja ,akkor kivágja,de azt sem érzed,csak látni fogot a vértócsát. :)
2014. febr. 24. 12:54
 9/13 anonim ***** válasza:
Talán gyökérfogóval meg tudja fogni, ha nem akkor ki fogja vésni. Mekkora rész van meg belőle?
2014. febr. 24. 12:54
 10/13 A kérdező kommentje:

Jaj, köszönöm, igazán sokat segít hoyg válaszoltok! :)

2 az ínyemmel egy szintbe van törve vagy picit még rá is nőtt az íny, a harmadiknak a belső feléből megvan 2-3 mm, de a külső része íny alá van törve, nem túl szép. :S

2014. febr. 24. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!