Tapasztalatokat szeretnék, hogy ha délután elmegyek a fodrászhoz és ő becsavarja a hajamat, búra alatt megszárad, akkor az mennyire marad meg a hajban másnap délelőttre?
Nekem vékony szálú, szögegyenes barna hajam van. 3 éve szalagavatón úgy lett megcsinálva a hajam, hogy feltekerte hajcsavarókra, majd 1 órán keresztül búra alatt voltam. Még a 3. napon is nagyon szép göndör volt a hajam, pedig táncoltam elég rendesen :D
Búra alatt tartósabb, mint hajvasalóval besütve :)
21/L
Attól függ, milyen a hajad.
Nekem extra dús, derékig érő, vastag is.
Hajsütővel, hajvasalóval lehetetlen elérni rajta bármit is.
De még a búra alatt száradt (becsavart), majd extra erős lakkal fixált hajam se tart ki reggelig.
Kedves utolsó!
Én nem vagyok megáldva ilyen szép hajkoronával,mint Te:)!
Ezért bízom benne,hogy nekem kitart a csavarás másnapig:)!
Nekem is mindig kirúgta a hullámot a hajam, ezért maradt a dauer, és mikor hajat mosok hetente egyszer, becsavarom, majd 1 órán át otthon szárítom, majd nem veszem ki a csavarókat, benne hagyom őket a hajamban.
Pár óra múlva kiveszem a csavarókat, és nem fésülöm ki.
Másnap már lazán kifésülöm és tejesen hullámos.
1 hétig tartja a hullámokat a hajam.
Más megoldás nincs, csak a dauer évente 2-szer.
Hiába a búra, a lakk-amitől csak elnehezül-,hiába a hajhab, egyeseknek a haja mégis kirúgja a hullámot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!