Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tapasztalatokat szeretnék,...

Tapasztalatokat szeretnék, hogy ha délután elmegyek a fodrászhoz és ő becsavarja a hajamat, búra alatt megszárad, akkor az mennyire marad meg a hajban másnap délelőttre?

Figyelt kérdés
vagy,ha hajvasalóval van besütve az akkor tartósabb? Köszönöm,ha válaszoltok!
2013. szept. 27. 11:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem ballagásomkor volt így. Másnap mikor felkeltem elsírtam magam, mert ugyan benne volt a hullám, de néhol kiment belőle, főleg elől. Oda ahol kiment, tettem bele hajcsavarót meg rászárítottam, így jó lett, de nem olyan jó, mint amikor meg lett csinálva. Viszont nekem nagyon vékony szálú, gyenge hajam van, viszont nagyon egyenes is, ez is befolyásolhatta, hogy kiment belőle néhol a hullám. Csavaróval biztos, hogy tartósabb, mint hajsütővel.
2013. szept. 27. 11:47
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy válaszoltál:)! Ment a zöld kezecske:)!
2013. szept. 27. 11:53
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem vékony szálú, szögegyenes barna hajam van. 3 éve szalagavatón úgy lett megcsinálva a hajam, hogy feltekerte hajcsavarókra, majd 1 órán keresztül búra alatt voltam. Még a 3. napon is nagyon szép göndör volt a hajam, pedig táncoltam elég rendesen :D

Búra alatt tartósabb, mint hajvasalóval besütve :)

21/L

2013. szept. 27. 12:17
 4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm Neked is 3/3-as:)!
2013. szept. 27. 12:54
 5/8 anonim ***** válasza:

Attól függ, milyen a hajad.

Nekem extra dús, derékig érő, vastag is.

Hajsütővel, hajvasalóval lehetetlen elérni rajta bármit is.

De még a búra alatt száradt (becsavart), majd extra erős lakkal fixált hajam se tart ki reggelig.

2013. szept. 27. 12:59
 6/8 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Én nem vagyok megáldva ilyen szép hajkoronával,mint Te:)!

Ezért bízom benne,hogy nekem kitart a csavarás másnapig:)!

2013. szept. 27. 13:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem viszonylag ritka hajam van, de nem szereti a csavarást. Akár búrás szárítás csavarókkal, akár hajsütés, gyakorlatilag ha délelőtt becsavarják estére kirúgja magát hajlakk ide vagy oda. Ha van hajsütő vasad, reggel rátudsz kicsit sütni, úgy jó lehet, de nekem totális katasztrófa szokott lenni a hajam másnapra.
2013. szept. 27. 21:23
 8/8 anonim válasza:

Nekem is mindig kirúgta a hullámot a hajam, ezért maradt a dauer, és mikor hajat mosok hetente egyszer, becsavarom, majd 1 órán át otthon szárítom, majd nem veszem ki a csavarókat, benne hagyom őket a hajamban.

Pár óra múlva kiveszem a csavarókat, és nem fésülöm ki.

Másnap már lazán kifésülöm és tejesen hullámos.

1 hétig tartja a hullámokat a hajam.

Más megoldás nincs, csak a dauer évente 2-szer.

Hiába a búra, a lakk-amitől csak elnehezül-,hiába a hajhab, egyeseknek a haja mégis kirúgja a hullámot.

2013. okt. 30. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!