Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ma délután megyek foghúzásra,...

Ma délután megyek foghúzásra, nagyon félek, leírnátok a tapasztalatokat? Csúnya letört fogról van szó.

Figyelt kérdés
Elég rosszak a fogaim és elhatároztam hogy mostmár rendbehozatom őket. 2 hete voltunk iskolafogorvosnál azt mondta hogy 3 fogamat sajnos ki kell húzni ma megyek az elsőt húzatni de eléggé félek. Nincs belőle már semmi csak a gyökere. Hogy fogja megfogni hogy tudja ezt kihúzni? Fog közben/utána fájni? Eléggé félek de tudom hogy nem maradt így tovább rendbe kell rakatnom a fogaimat. :S
2014. febr. 24. 10:10
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
És utána nem lesz nagyon rossz érzés hogy nincs ott fog?
2014. febr. 24. 12:58
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
#1-es vagyok: nem b+, kimondottan kellemes érzés lesz, hogy kiszedtek valamit az állkapcsodból. Igen, fájni fog, közben is és utána is, de ez már csak ilyen. Hagy már abba a nyavajgást és légy férfi.
2014. febr. 24. 13:32
 13/13 anonim ***** válasza:
ha márcsak pici darab látszik a fogból, akkor érzéstelenítés után 20 percel kb ki fogja vésni az ínyből és aztán kihúzza fogóval. ezt csinálja egy ügyes fogorvos. a balfék fogorvos az meg beletöri, aztán elküld a szájsebészetre kioperáltatni.
2014. okt. 14. 03:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!