Most mit tegyek? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok most leszek gimis es állandó fog szabályzot fogok kapni. Nem fognak csufolni amikor az uj osztálytársaimmal találkozom? Egyaltalan egy állandó fogszabalyzoval lehet csókolózni? Megtetszek en egyáltalán
valakinek ilyen izével a számban? Koszi a válaszokat :)
2014. aug. 28. 11:39
1/6 anonim válasza:
Nem fognak, lehet, hogy megtetszel valakinek, lehet csókolózni.
2/6 anonim válasza:
ki tudja ezt megmondani elore?
De mindenkeppen csinald vegig es akkor az egyetemre mar szep fogaid lesznek :)
3/6 anonim válasza:
Tuti,hogy nem te leszel az egyedüli,akinek lesz. Szerintem ez a dolog is kezd átmenni "cikiből" "menőbe".:D
Nekem még beszédnél sem látszik,hogy van,ne aggódj! :D
4/6 A kérdező kommentje:
Huh koszi a válaszokat :)
2014. aug. 28. 13:15
5/6 anonim válasza:
Nekem is volt, teljesen kibírható. :) Nálunk elég sok embernek van, és senkit sem zavar, nem csúfolnak érte, és nem egy fogszabályzósnak van kapcsolata, úgyhogy ne aggódj!! ;) Tényleg elég "általános" dolog lett ez már, a legtöbb embernek fel se tűnik... nekem anno volt olyan osztálytársam, aki meglepetten kérdezte meg, hogy "van fogszabályzód?". Mindezt fél évvel azután, hogy feltették. :D Mások meg mondták, hogy mennyire cuki, és hogy illik hozzám...:D Csókolózni is lehet vele, amennyiben nem a fogaidat akarja nyalogatni (ami nem valószínű)... Jesszus, most kicsit elkezdett hiányozni. XD
6/6 A kérdező kommentje:
Szia, nagyon koszi a választ es orulok mert azt mondtak egy évre rakják fel max.,ha jol hordom az éjjelit. Most megnyugodtam koszi :)
2014. aug. 28. 15:43
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!