Az emberek mit gondolnak a transzszexuálisokról?
7-es A mondatod hibája itt kezdődik "Szerintem":D
Pff....
Szerintem meg az ég nem kék,hanem zöld vitatkozzunk?:)
Tudományos kérdésekben nincs olyan,hogy szerintem....
Szerintem,aki minden nap iszik az nem alkoholista
Szerintem,nincsenek különböző vércsoportok,csak kitaláció:D
Pfff.
Majd ha vannak alapvető ismereteid a témával kapcsolatban utána foglalhatsz állást.
Amiben szakképzetlen vagy,abban pedig fogadd el,amit tőled okosabbak mondanak.
Az,ha valaminek nem ismerjük a pontos okát nem azt jelenti,hogy nincs oka.
Minden egyes teszt arra mutat,hogy mindenképpen genetikai és hormonális tényezők játszanak szerepet a dologban.
Vannak zárt és nyitott genetikai programok.
A szexualitás nem egy tanulási folyamat,amit a szülőktől látunk,hanem egy biológiai program,ami az érés folyamán megindul,akkor is,ha te nem akarod.Vagy nem emberek között nőttél fel.
Hogy mit gondolnak az emberek ezekről?
Semmit,mert alapvető fogalmakkal nincsenek tisztában.
Kb annyit tanulnak meg az iskolában,hogy a fiúknak fütyije van a lányoknak meg puncijuk.
Nagyon sok buta ember van.
az utolsóval kell egyetértenem - sajnos.
a probléma ott kezdődik, h az átlagember nem tudja, mi az a transzszexualitás, de még azt sem pontosan, h mi a homoszexualitás és h mi okból alakulnak ki, így véleményt sem tud mondani.
arról nem is beszélve, h az átlag magyarnak az empatikus képessége vhol a béke segge alatt van, így csak annyira telik tőle, h két böfögés között elereszt egy "ezek betegek" vagy hasonló színvonalú hozzászólást.
ezt egyes hozzászólásk is jól mutatják, fogalmuk nincs a témáról, de azért meg akarják mondani a tutit.
azért tabu, mert Magyarországon rengeteg egyszerű, buta ember van, és mindig is hagyománya volt a bűnbakkeresésnek. a nemlétező pirézeket is utálja a többség.
tehát egyrészt belső frusztráció, kiegyensúlyozatlanságból fakad, meg lustaságból/tudatlanságból, mert a fáradságot sem veszik, h utánanézzenek dolgoknak, másrészt meg úgy általában az emberek zöme érzelmi analfabéta, képtelen arra, h más helyébe képzelje magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!