Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Baj van a haverommal?

Baj van a haverommal?

Figyelt kérdés
Nemrég Erdélybe mentem kirándulni. Megismertem egy srácot, tök jól elvoltunk, majd arra lettünk figyelmesek, hogy "Bazzeg! Legjobb haverok lettünk a magunk módján!" Na aztán... Hazamentünk, egyszer beszéltünk Facebookon, és azt vettem észre, hogy utána már sosem írt vissza, de látta hogy írtam. Kicsit aggódom, hogy valami rosszat tettem, de akárhogy olvasok vissza, semmi olyat nem mondtam. Megértem hogy az embereknek dolga van, csak hát ő elég sokat van fent, és már vagy ötször köszöntem rá, és semmi válasz. Szerintetek mi van vele? Nem is tudom... Kezdek aggódni érte. (Nem nem vagyok meleg, csak hát... Legjobb barát, mégis érdekel mi van vele.)

2014. aug. 25. 22:47
 1/1 anonim ***** válasza:
Sz arik rád,ennyi!
2014. aug. 26. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!