Hogyan értessem meg a haverommal, hogy magára vessen, ha utálják?
A helyzet az, hogy egy nagyon okos srácról van szó, inkább már túl okos. Ez persze jó, de az a baj, hogy ezt ő érezteti is a környezetével. A tanárokon és rajtam kívül SENKIVEL nem áll szóba, ha mond is valamit, az is csak lenéző. Pl. kérdeznek tőle valamit, mondjuk amiből következő órán írunk, és csak ő tudja pontosan, nem mondja meg, csak egy 'gondolkozzál' vagy 'tanuljál' a válasz. Gondolom értitek már, miért szivatják. Ha mondom neki, hogy legalább álljon szóba az osztálytársakkal, azt mondja hogy ő nem ereszkedik le arra a szintre. Sokszor már nekem is kínos és irritáló.
Most ne azt írjátok, hogy megérdemli, mert ez igaz, de valahogy akkor is segíteni akarok neki. Valami frappáns leckére gondolnék, amit megért, de nem megy rá a barátságunk.
Hát nem is tudom, az emberek ritkán változnak rövid idő alatt nagyot és ahhoz is általában súlyos pofon kell az élettől.
Az a baj,hogy akiket ma lenéz azokat nem fogja csiribá-csiribú holnaptól tisztelni és becsülni attól mert te eljátszod Mátyás királyt...
Mondjuk én nem is foglalkoznák egy ilyen antiszociális beképzelt valakivel,de elötted megemelem a kalapom, fain srác vagy hogy próbálnád lehozni őt ide a talajszinten élő humán népek földjére,akiket még visszatart a vonzóerő =D
Am szerintem az ilyen dolgok szinte mindig a szülőkre vezethetők visssza,16 év alatt ilyen lett nem fog hiphopp más lenni, legfeljebb az élet tanítja majd meg arra,hogy nem istennek született,és hogy az emberi értékeket nem kizárólag az intelligenciahányados jelenti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!