Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan értessem meg a haveromm...

Hogyan értessem meg a haverommal, hogy magára vessen, ha utálják?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy egy nagyon okos srácról van szó, inkább már túl okos. Ez persze jó, de az a baj, hogy ezt ő érezteti is a környezetével. A tanárokon és rajtam kívül SENKIVEL nem áll szóba, ha mond is valamit, az is csak lenéző. Pl. kérdeznek tőle valamit, mondjuk amiből következő órán írunk, és csak ő tudja pontosan, nem mondja meg, csak egy 'gondolkozzál' vagy 'tanuljál' a válasz. Gondolom értitek már, miért szivatják. Ha mondom neki, hogy legalább álljon szóba az osztálytársakkal, azt mondja hogy ő nem ereszkedik le arra a szintre. Sokszor már nekem is kínos és irritáló.

Most ne azt írjátok, hogy megérdemli, mert ez igaz, de valahogy akkor is segíteni akarok neki. Valami frappáns leckére gondolnék, amit megért, de nem megy rá a barátságunk.

2014. júl. 31. 21:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Verd nyakon
2014. júl. 31. 21:21
 2/11 A kérdező kommentje:
Ez már megtörtént, de nem értem el vele a kívánt hatást.
2014. júl. 31. 21:25
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem fogja magát észrevenni. Talán max akkor, ha te is elhúzol mellőle (csak hogy érezze a dolgot). De még lehet akkor se.
2014. júl. 31. 21:38
 4/11 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok?
2014. júl. 31. 21:38
 5/11 anonim ***** válasza:
Egy idő után elege lesz abból, hogy utálják. Ha pedig nem, akkor nem nagyon tudsz neki segíteni, mert jól érzi magát így.
2014. júl. 31. 21:39
 6/11 A kérdező kommentje:
16
2014. júl. 31. 21:40
 7/11 anonim ***** válasza:
az ilyen arrogáns (asszem ez a helyes szó) pötsök a büdös életbe nem fogják észrevenni ezt, csak akkor amikor késő lesz. amúgy ha nem állsz vele szóba egy jóideig akkor talán van esély, hogy megtér
2014. júl. 31. 21:43
 8/11 Flash! ***** válasza:

Hát nem is tudom, az emberek ritkán változnak rövid idő alatt nagyot és ahhoz is általában súlyos pofon kell az élettől.

Az a baj,hogy akiket ma lenéz azokat nem fogja csiribá-csiribú holnaptól tisztelni és becsülni attól mert te eljátszod Mátyás királyt...

Mondjuk én nem is foglalkoznák egy ilyen antiszociális beképzelt valakivel,de elötted megemelem a kalapom, fain srác vagy hogy próbálnád lehozni őt ide a talajszinten élő humán népek földjére,akiket még visszatart a vonzóerő =D

Am szerintem az ilyen dolgok szinte mindig a szülőkre vezethetők visssza,16 év alatt ilyen lett nem fog hiphopp más lenni, legfeljebb az élet tanítja majd meg arra,hogy nem istennek született,és hogy az emberi értékeket nem kizárólag az intelligenciahányados jelenti.

2014. júl. 31. 22:11
 9/11 anonim ***** válasza:
55%
Az ilyen emberek, mint a barátod nem véletlenül lesznek ilyenek. Az ilyen viselkedés nem magától jön ls nem a barátod alap személyiségéből fakad. Ez csak egy reakció. Nagy eséllyel fiatalabb korában baromi sokat bántották őt, ezért megveti az embereket. Megjegyzem, ha szívatják az osztálytársaid, utána miért várnak tőle segítséget? Egyébként arra lenne érdemes rájönnöd, hogy miért pont veled barátkozik, továbbá az ő esetében leckékkel SEMMIRE, sem fogsz menni. Egy sértett embert, ugyanis a barátod egy sértett ember, nem lehet leckékkel jobb belátásra bírni. Rajta egy nagyon normális befogadó és elnéző közeg és nagyon sok beszélgetés tudna segíteni.
2014. júl. 31. 22:27
 10/11 anonim ***** válasza:
Csináld azt vele amit ő csinál a többiekkel hátha észreveszi magát.
2014. aug. 1. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!