Hogyan tudnék összebarátkozni egy haverommal?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy hülyeségnek tűnik a kérdés, de kifejtem. Van olyan csoporttársam, aki jó fejnek tartok, de nem vagyunk barátok, csak haverok. Szóval a közös témáink kb. suli (tanulás, zh-k...stb), csajok. Ennyi. Még milyen témákról lehetne beszélgetni? Hogy tudnék közelebb kerülni hozzá BARÁTILAG?2014. febr. 27. 14:58
1/3 anonim válasza:
Aki barátot akar, annak először azzá kell válnia. Amikor észreveszi, hogy számíthat rád, lesz esélyed.
2/3 A kérdező kommentje:
Értem, de a baráttá válás hogy "megy"? Mert számíthat rám, csak nem tudom ezt kimutatni.. Azt még sem mondhatom, csak úgy random egy nap, hogy "a barátod vagyok, számíthatsz rám"...
2014. febr. 28. 21:49
3/3 anonim válasza:
Csak legyél mellette, amíg helyzet adódik. Ha emberileg azonos súlycsoportba tartoztok, előbb-utóbb ő is többet érez majd a haverságnál. (Lehet, hogy már most is, csak nem veszed észre.) Bizonyos értelemben olyan ez is, mint a csajozás. Havrságokon keresztül tanulja meg az ember, hogy mi kell egy igazi barátsághoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!