Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Tényleg bunkó és félreérthető...

Tényleg bunkó és félreérthető voltam a haverommal?

Figyelt kérdés

Együtt vásároltunk be a délutáni mozizáshoz majd hazamentünk. Elvoltunk majd estefelé már ő is indult haza engem meg apám elküldött vásárolni. Csak hát nem volt meg a visszajáró a délelőtti vásárlásból a tárcámban és elkezdtem keresni a kabátomban meg a cuccomban, mert néha hülye helyekre teszem el a lóvét. De úgy kerestem hogy mondtam is hogy biztos a kabátomban hagytam szóval nem is volt félreérthető. Szerintem.

Erre apám beoltott a haverom előtt (meg volt nálunk pár idegen emberke is) hogy hogyan viselkedek, a haveromat hozom szégyenbe, szinte meggyanúsítom hogy ő vette el.

Majdnem leégett az arcom, ő a legjobb haverom, sose fordulna meg a fejemben...

Szerintetek én csináltam hülyén hogy akkor kezdtem el keresgélni a lóvét mikor ő még ott volt? Mondjuk vásárlás előtt voltam, mentségemre legyen mondva anélkül nehéz vásárolni és kevés pénzem is van mostanság... Mikor hazaértem apám azt mondta hogy most már tuti nem fog többet átjönni. Nem fújta fel egy kicsit? :S

2014. márc. 1. 08:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem voltál bunkó, sőt, apukádnak nem tudom miből jött le, hogy a legjobb barátodat gyanúsítanád.
2014. márc. 1. 09:23
 2/2 manó1235 ***** válasza:
szeritnem sem voltál bunkó ne aggódj :) de viszont apud eléggé be égette magát :D
2014. márc. 1. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!