Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lesznek még barátaim?

Lesznek még barátaim?

Figyelt kérdés
Most fogom elkezdeni a középiskolát,és abban a helyzetben vagyok,hogy egy barátom sincs.A régi osztályombó volt 3 "legjobb barátnőm" akikel aligha beszélek.Az új osztályomból már mindenkinek van haverja(mert én még gólyatáborba se mentem,így még az a kis ismerkedési lehetőség is ki lett lőve)csak nekem nincs.Mit tegyek?
2014. aug. 22. 21:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Persze, lesznek, ha szerzel magadnak.Annyi a dolgod, hogy az első naptól kezdve beszélgetsz másokkal és megismerkedsz velük.Biztosan lesznek közöttük olyanok, akikkel jól kijössz.
2014. aug. 22. 21:55
 2/4 anonim válasza:
Biztos nem vagy olyan húzos helyzetben,mint amilyenben én voltam. Informatikai suliba mentem,és az osztályomban egyedül vagyok lány. A gólyatábort szintén kihagytam,szóval úgy mentem oda hogy mindenki ismert mindenkit. Az első hét kegyetlen volt,viszont utána már a srácok próbáltak velem beszélgetni stb. Ha az eleje nem lesz jó,hidd el hogy a végére király lesz :D
2014. aug. 22. 21:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem biztos
2014. aug. 22. 22:18
 4/4 pannii1125 válasza:
én is hasonló helyzetben voltam 9.ben,hogy a régi osztáloym , a régi barátok hogy fognka hiányozni és mi esz velem nélkülük..badarság, a középsuliban mindenkinek vannak barátai.. biztoslehetsz hogy rengeteg barátot fogsz találni, én se mentem gólytábrba és nme ismerte az osztályból senkit és ma már az osztályom a családom is egyaránt :)
2014. aug. 24. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!