Van az osztályunka egy lány aki elég különc úgy értem régiesen beszél. Régiesen és elég furán öltözködik. A többiek szerint csicska. Szeretnék neki segíteni, hogy ne legyen "csicska", de hogyan?
Szerintem ez rossz hozzáállás.
Ne segíts neki, hogy ne legyen csicska.
Semmi szüksége segítségre, hiszen csak gyökerek állítják róla, hogy csicska.
Ez pedig nem számít.
Értékeld a szókincsét, értékeld az értékrendjét, értékeld, hogy nem csak beszűkölt agyú 300 szavas szókincsű emberek , és "egyenruhás" divatmajmok léteznek a világban.
Ez többet fog jelenteni, mint ha egy szánandó embernek tartanád, akinek segítségre van szüksége.
Szerintem időutazó.
Szép gondolat, hogy segíteni akarsz neki. Egy dologra azért figyelj. Kell-e egyáltalán segíteni neki.
Bocsi az offért, de tudnád jellemezni a lányt?
A szemébe is mondják?
Valószínűleg a szülei ilyen elmaradott, betokosodott agyú gyökerek.
Az enyémek is azok, és gyerekkoromban sokat szenvedtem az idiótaságuk miatt. Hülye ruhákba öltöztettek, hülye dolgokat vertek a fejembe, sokáig tartott, míg felnőttkoromra szocializálódni tudtam.
De például az apám még ma is ugyanolyan gyökér, nem használ például szemeteszsákot, az ajtó fölé ilyen vallásos kriksz-krakszokat meg istenes idézeteket firkál, szemétdombot csinál a lakásból, minden szart hazahord és nem hajlandó kidobni, halmozza az adósságokat, évtizedek óta nem volt munkája, nem mos fogat esténként, anyámat egyfolytában terrorizálja, és így tovább.
Hány éves a lány?
Amúgy egyet értek a többiekkel, nem hiszem, hogy bármit segítened kell neki, ha őt ez zavarná, akkor biztos változtatna magán, de, ha ő így szeret öltözködni, meg beszélni, akkor az az ő dolga. De minek írod, hogy a "többiek szerint csicska", ha te is annak tartod és megakarod változtatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!