Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan fiúk, akik különcnek vallják magukat?
Figyelt kérdés
És ha annak valljátok magatokat, miért gondoljátok azt? (kort írjatok!)2014. febr. 26. 22:44
1/14 anonim válasza:
Az vagyok. Mindig a magam útjain járok, élesen bírálom a tömegstílusokat és tömegvéleményeket.
2/14 anonim válasza:
Rendkívül hétköznapi vagyok, a többiek viszont mind furcsák! :D 23f
3/14 anonim válasza:
Én az vagyok, azt hiszem. Nem is kicsit.
Miért vagy rá kíváncsi?
4/14 anonim válasza:
Eléggé. Mit számít, hogy miért?
23F
6/14 anonim válasza:
Mert eszméletlenül jó képű vagyok sármos és mindenben jó vagyok és a szívem is óriási. 25/F
7/14 anonim válasza:
Én de mivel annyian valljuk magunkat különcnek hogy az már nem különc, hanem tömegjelenség.
8/14 anonim válasza:
7-es jól mondja.
Mindenki különc csak van aki feltűnőbben.
Én középkategóriás vagyok
18/F
9/14 anonim válasza:
Mindenki különleges/különc, szóval senki sem az.
Mellesleg, ezen az oldalon sok különc van.
Sőt, ha lány vagy, akkor mindenki jelentkezni fog, hogy ő az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!