Szerintetek miért nem tudom felhívni a legjobb barátnőmet? :ss Ugye nem biztos, hogy meghalt?
Figyelt kérdés
Egyik barátnőm a szüleivel Lengyelországba utazott és tegnap délután óta próbálom hívogatni ,de mindig azt mondja a telefon, hogy "A hívott szám pillanatnyilag nem kapcsolható". Nem hiszem, hogy ki van kapcsolva a telefonja, mert külön kérte, hogy ha nem lesz wifije és nem tud feljönni skype-ra, akkor hívjam fel, mert neki nincs pénz a telóján. Most is próbáltam hívni, de még mindig nem lehet...annyira félek ,hogy történt velük valami...:( Jó lenne, ha valaki megnyugtatna...Szerintetek lehetséges, hogy amiatt nem kapcsolható, mert külföldön van? Előre is bocsi, ha hülyeséget kérdezek, csak még nem voltam külföldön és nem tudom, hogy akkor fel tudnak-e itthonról hívni :ss2014. aug. 18. 14:59
11/12 anonim válasza:
"mert neki nincs pénz a telóján."
A roaming hálózaton való használathoz 1000-1500 Ft-os egyenleg szükséges (szolgáltatótól függ). Töltsd fel neki a telefonját 1500 Ft-tal, és utána tudod hívni.
Lengyelországban azért is fizetnie kell, ha őt hívják. Így nullás egyenleggel ez nem lehetséges.
12/12 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm :)
2014. aug. 18. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!