Eltaszítottam magamtól a legjobb barátnőmet, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Egy buliban, persze rengeteg pia után lefeküdtem egy sráccal, pár nappal rá kiderült, hogy a leges legjobb barátnőm szerelmes abba a fiúba, csak hát erről még nem szólt addig. Rengeteget veszekedtünk, aztán kibékültünk. És csomószor bocsánatot is kértem tőle. De a barátságunk már nem a régi. Én nagyon kötődök ehhez a lányhoz (persze csak mint barát), de mostanában amikor hívom bulizni vagy csak találkozni, folyton lemondja átlátszó kifogásokat sorolva. Mit kéne tennem ebben a szituációban? Már az üzijeimre is alig válaszol :(2014. jún. 24. 23:18
1/2 anonim válasza:
elmagyarázni neki, hogy ez nem a te hibád, nem tudtál róla. a barátod és mégse mondta el neked hogy kibe szerelmes? :) akkor itt valami amúgy se volt oké !
2/2 anonim válasza:
Ha ez mind igaz, amit leírtaál, akkor valószínüleg már párszor elmagyaráztad neki, hogy nem a te hibád. Szerintem várnod kéne egy kicsit, hogy ülepedjen a téma, és később felhozni újra, ha akkor sem javul semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!