Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A legjobb barátnőm nagyon...

Weareyoung kérdése:

A legjobb barátnőm nagyon megváltozott. Azért lóg másokkal mert azok menők, én pedig, aki mindig mindenben mellette álltam, le vagyok szarva. És ha azt megemlítem, még ő van megsértve. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Sulin kívül nem is találkozunk, ott sincs velem egész nap. Érdeklődöm, de nem mond magáról semmit, eddig kérdezgette hogy mi van velem, de már azt sem.Hiányzik, közben meg annyira bunkó velem.. igazából maasról le vagyok tojva. Szerintetek van esély, hogy minden a régi legyen? Hogyan szerezhetném őt vissza? Közös programok? Lelkizések? teljesen tanácstalan vagyok, ő volt az egyetlen akinek mindent elmondhattam, egyedül érzem magam..

2014. jún. 23. 14:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Az az igazság, hogy én hagynám a fenébe. Tudom, hogy nehéz, velem is megtörtént ugyanez, ráadásul én éreztem magam szr unalmas alaknak, amikor kerestem. Ne alázkodj meg.
2014. jún. 23. 16:07
 2/3 anonim válasza:
Sajnos ugyanez a helyzet nálam is és fogalmam nincs mit tegyek.
2014. júl. 19. 22:22
 3/3 anonim válasza:
Írjatok privin és elmesélem az én ilyen esetemet és elmondom hogy én mit tettem:)
2014. júl. 23. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!