Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek miért nem tudom...

Szerintetek miért nem tudom felhívni a legjobb barátnőmet? :ss Ugye nem biztos, hogy meghalt?

Figyelt kérdés
Egyik barátnőm a szüleivel Lengyelországba utazott és tegnap délután óta próbálom hívogatni ,de mindig azt mondja a telefon, hogy "A hívott szám pillanatnyilag nem kapcsolható". Nem hiszem, hogy ki van kapcsolva a telefonja, mert külön kérte, hogy ha nem lesz wifije és nem tud feljönni skype-ra, akkor hívjam fel, mert neki nincs pénz a telóján. Most is próbáltam hívni, de még mindig nem lehet...annyira félek ,hogy történt velük valami...:( Jó lenne, ha valaki megnyugtatna...Szerintetek lehetséges, hogy amiatt nem kapcsolható, mert külföldön van? Előre is bocsi, ha hülyeséget kérdezek, csak még nem voltam külföldön és nem tudom, hogy akkor fel tudnak-e itthonról hívni :ss
2014. aug. 18. 14:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hívd fel a szüleit?
2014. aug. 18. 15:06
 2/12 A kérdező kommentje:
Nincs meg a szülei száma
2014. aug. 18. 15:08
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Bekrepált a telefonja, elmozdult a SIM kártya, nem vette észre, hogy lemerült a mobilja, stb. Nem kell egyből a legrosszabb dologra gondolni. Itthon is megeshet ilyen.
2014. aug. 18. 15:09
 4/12 anonim ***** válasza:
06-tal kezdve, vagy +36-tal hivtad?
2014. aug. 18. 15:09
 5/12 A kérdező kommentje:

06-tal hívtam, de akkor megpróbálom +36-tal is

Egyébként remélem, tényleg csak ennyi, hogy lemerült a telefonja, vagy ilyesmi...Annyira aggódom érte..:(

2014. aug. 18. 15:13
 6/12 A kérdező kommentje:
+36-tal se lehet :(
2014. aug. 18. 15:15
 7/12 anonim ***** válasza:
53%
ne parázz, nincs semmi baja, csak nyaralni ment....
2014. aug. 18. 15:18
 8/12 anonim válasza:
Ha nincs pénz a telefonján, akkor azért. Ahhoz, hogy valaki külföldön hívást tudjon fogadni, fel kell, hogy legyen töltve az egyenlege, hiszen a hívásfogadás is pénzbe kerül.
2014. aug. 18. 15:27
 9/12 anonim ***** válasza:
Lehet nem váltott hálózatot, meg van még egy rakás más dolog, ami miatt nem lehet elérni külföldön, nem kell egyből a legrosszabbra gondolni.
2014. aug. 18. 15:31
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat
2014. aug. 18. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!