Szerintetek mi célja volt/van ezzel? (többi lent)
Figyelt kérdés
A legjobb barátnőmmel feltétel nélkül bíztunk egymásban, eddig bármit mondtam el neki, bizalmasan kezelte. Nagyjából 4-5 hónapja elmondtam neki, hogy van egy fiú, aki évek óta (3 éve kb) tetszik nekem, de sajnos nem ismerjük egymást, csak párszor láttam a fiút, de semmi jelét nem mutatta annak, hogy esetleg tetszem neki, ezért nem merek kezdeményezni. Barátnőm ismeri ennek a fiúnak a legjobb lánybarátját, és elmesélte neki ezt az egészet úgy, hogy megbeszéltük, hogy senkinek nem mondja... Aztán tegnap ráírt a srácra. Annyit írt neki, hogy "szia:)", és azóta hiába írtam barátnőmnek, még nem válaszolt. Nos a kérdésem az volna, hogy miért csinálta ezt, mit akarhatott elérni vele szerintetek? Szerintem rólam akar beszélni vele, mármint neki is elmesélni, hogy tetszik nekem.. Mit tegyek?2014. aug. 18. 11:29
1/5 anonim válasza:
Nem, ugyeskedik a kis csaj. Neki is tetszik a srac, csak elobb o akarja kiprobalni.
2/5 A kérdező kommentje:
Gondolod, hogy neki is tetszik?:/
Eddig mindig azt mondta, hogy szerinte csúnya ez a fiú... Azelőtt is, hogy tudta, nekem tetszik.
És a srác tényleg nem az a tipikus helyes, csak egyszerűen engem megfogott benne valami..:)
2014. aug. 18. 11:45
3/5 anonim válasza:
Szerintem is tetszik neki a fiú, de lehet hogy csak azért csinálja hogy téged bosszantson.
4/5 anonim válasza:
Felhívtad a figyelmét a fiúra, és megmozdult benne a kisördög.
5/5 A kérdező kommentje:
Hm, hát, ha ennyien mondjátok, akkor lehet benne valami:/
Szerintetek beszéljek vele? Vagy hogy hozzam a tudtára, hogy örülnék, ha ezt a dolgot rámhagyná?
2014. aug. 18. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!