Miért rossz az ha valakik 12-13 évesen járnak?
Figyelt kérdés
Nekem ne mondja már senki hogy oviban nem voltszerellmes senkibe!2014. aug. 10. 22:45
1/8 anonim válasza:
Mert az oviban még ártatlan szerelem volt, 12-13 évesen meg már kezdenek a hormonok tombolni, kezdenek a nemi jegyek erősödni, és sajnos nem csak abból áll a "járás", hogy délután sétálunk, meg beszélgetünk egyet...
Aztán jönnek itt a gyakorira a kérdések, hogy "terhes lehetek-e, ha lenyeltem???"
3/8 anonim válasza:
#2 vagyok. Nem csak olyan 12-13 évesek vannak, akik annyira felelőtlenek és nem normálisak, hogy lefeküdnek, vagy hasonlókat csinálnak a barátjával. Viszont akik mégis ilyeneket csinálnak azokat nem értem. Mivel lett jobb az életük attól, amit csinálnak? Ezt nem értem. :/
4/8 anonim válasza:
Szerintem aranyos egészen addig amíg nem csókolóznak és fogdossák egymást a nyílt utcán. Na attól rosszul vagyok.
5/8 anonim válasza:
Megmondom , mert ha csak egyetlen szemtanuja is lessz a ti nagyon (barátságos) kapcsolatotoknak az elindít egy láncreakciót és a végén ott találod magadat hogy rajtakapod az ovisokat hogy fogdossák egymást. Röviden a fiatal közönség miatt. 13/f
7/8 anonim válasza:
mert az arról árulkodik, hogy a szülő számára is komolytalan a párkapcsolatról való felfogása. a komolytalan felfogásból pedig értéktelen felfogás lesz és kiégés.
8/8 anonim válasza:
mert az ilyen gyerekjárások vagy olyanok, hogy "szerelmes vagyok belé, úgyhogy a pasim, és fogjuk egymás kezét, de fúj, dehogy csókolóztunk", és ezeknek semmi értelme, vagy már rendes kapcsolatok, de azokat 12-3 évesen elkezdeni viszont még korai. 13 talán határeset, de én azt mondanám, minimum 15. kérdezz olyanokat, akik 12-3 évesen vesztették el a szüzességüket. ismerek ilyeneket, és mind megbánták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!