Szerintetek az nem rossz hogy 12 évesen totóznék?
Most egyszer próbáltam ki nagyszüleim segítségével.
A 31. heti 2. fordulós tippjeim:
112111x1x21x22
1x1111211x1x2x
#1: valóban, nem hiába vannak a szerencsejátékok nagykorúsághoz kötve, de azért ne legyünk már álszentek... persze, tudom, itt senki nem totózott, lottózott 18 éves kora alatt, hogy a tippmixről ne is beszéljek.
Másrészt meg a totó közel sem olyan addiktív dolog, mint mondjuk a tippmix, főleg, hogy a nagyszülők engedték meg neki, hogy ő is tippeljen. Rengeteg 12-13 éves csinál annál sokkal károsabb dolgokat, mint hogy a nagypapával közösen összeállítanak egy - amúgy kemény 140 forintba kerülő - totó tippsort.
Én 15 évesen totóztam először, anyuval közösen (egyébként akkor még nem volt korhatárhoz kötve), mégis normális ember lett belőlem, és nem szórom el a kajapénzt szerencsejátékokra. Az meg, hogy egy héten 500 forintot kiadok valamire, ne mondja senki, hogy fú, de ocsmány módon káros.
A tippjeid viszont ahogy nézem nem jöttek be. A héten tele volt a totó X-ekkel. Nem is lett 12 találatnál több...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!