Szerintetek kibéküljünk?
Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm (a volt...) rendkívüli módon megbántott. Az igaz, hogy nagyon részeg volt, de szerintem ez nem mentség semmire. És nem ez volt neki az első. Mivel nem jártam suliba (betegség miatt), a telefonom ki volt kapcsolva, facebookon írt egy halom bocsánatkérő, megmagyarázó üzenetet. Én nem válaszoltam neki... A suliban nem jött oda, mikor már mentem, nem beszéltünk. Szerintem nem is nagyon mert odajönni, mert elég gonosz és bunkó tudok lenni néha. Én úgy gondoltam, nem én vagyok, akinek személyesen kezdeményezni kéne. Másfél-két hónap hallgatás után megbeszéltünk egy találkát személyesen. Szerintetek?2014. aug. 8. 19:00
1/2 anonim válasza:
Pont a lényeget nem írtad le, hogy mi mivel bántott meg?
2/2 anonim válasza:
Az ember részegen a legőszintébb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!