Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy kibéküljünk?

Mit csináljak, hogy kibéküljünk?

Figyelt kérdés
Ma (04.13.) elmentünk a barátnőimmel fagyizni, utána meg lementünk egy játszira. Tök jól elvoltunk, de egyszer fellöknek,lelöknek a hintából meg megpofoznak, aztán csodálkoznak ha elindulok hazafelé.. Én még ott amikor már csak ketten voltunk mondtam a Martinának(aki megpofozott) hogy semmi baj.Oké. Hazajövök, írok neki face-n, hogy én tényleg jóba akarok velük lenni, aztán azt mondja hogy most hova szarjon..Tehát megint bunkó. Én kiszeretnék velük békülni, de nem tudom hogyan..Segítsetek! 13/f.
2013. ápr. 13. 18:20
 1/3 anonim válasza:
Ne legyél már tutyimutyi :) Csajok lökdösnek,meg felpofoznak ?:) hagyd őket a fran.cba,ne kínlódj ilyen tagokkal.
2013. ápr. 13. 18:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Hova szarj ? A fejére, de nagyot ! Persze átvitt értelemben.. ne foglalkozz ilyen kis libákkal, találsz magadnak jobbakat is.
2013. ápr. 17. 21:30
 3/3 anonim ***** válasza:

Remélem ez a kérdés kamu mivel ez szégyen!

Megpofoznak a lányok,és még hagyod is nekik?-.-

Most az lenne a legjobb ha arcon csapnád magad valamivel,és észhez térnél..vedd észre,hogy nem érdekled őket,szórakoznak veled!Mi lesz így veled később?!Teremtsd le őket szépen,hogy a fülük is kettá álljon,ha legközelebb ilyen lesz!

Még ki akarsz békülni,miközben szadiznak téged?!pff hova jutunk..

Ne hozz szégyent a fiúkra/férfiakra!!!

2013. ápr. 17. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!