Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van egy srác aki nyomul rám,...

Van egy srác aki nyomul rám, de én csal barátként tekintek rá és hülyeségből le "dagiztam", ezen megsértődőt és nem áll velem szóba. Mit tegyek hogy végre kibéküljünk?

Figyelt kérdés
kérlek segítsetek....

2013. aug. 9. 12:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Menj oda hozzá, mondd meg neki, hogy bocsi, nem akartalak megbántani! Ha megmakacsolja magát, akkor nem is akkora nagy az a barátság. Arra azért számíthatsz, hogy ő többre is számít, mint egy "bocsi", de mondd meg neki, hogy nagyon jó ember, de neked már van aki (tetszik, megtetszett, stb.).
2013. aug. 9. 12:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia! Először is, kérj tőle bocsánatot. Persze, megértem, hogy hülyeségből volt, de egyrészt biztos a súlya a gyenge pontja (vajon van rajta felesleg?), másrészt meg tetszel neki, így biztosan kétszer olyan rosszul esett neki, mintha mástól kapta volt meg. Írd meg neki - miután bocsánatot kértél, és elmondtad, hogy vicceltél -, hogy nagyon fontos neked, bírod nagyon, de nem te uralkodsz az érzelmeiden. És ez így van. Ha nem tetszik, nem szabad erőltetni.:) Én is egyszer ilyen hibába estem, nem akartam megbántani a fiút..És akkor még jobban megbántottam, amikor két hónap után elmondtam, hogy nem érzek iránta semmit. Egyenes út mindig a legjobb!:) Sok sikert és szorítok neked :)
2013. aug. 9. 13:05
 3/3 A kérdező kommentje:
most rosszabb lett , mert letagadta hogy nyomult.... de majd talán megnyugszik..:)
2013. aug. 9. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!