Hogy értékelnétek a helyzetet? Érdemes beszélnem még vele erről, hogy tisztán lássak?
Volt egy barátnőm, akit felhívtam, hogy elmehetek-e hozzá? Beszélgettünk semleges dolgokról. Majd egyszer csak keservesen elsírtam magam nála. Nagyon depressziós voltam akkoriban,és úgy gondoltam senkim nincs rajta kívül.
Ő nemhogy vigasztaló szót mondott volna, úgy nézett rám mint egy pondróra, és még zsepit is úgy kellett kérnem, mert őtőle folyhatott volna a könnyem-nyálam. Valamint közölte, hogy sürgeti a beadandója.
Mintha egy kést vágtak volna belém, annyira megbántott a reakciója. Nem keresett azután sem barátilag, vagy hogy jobban vagyok-e (ez 2011-ben volt, 25 éves voltam, ő 26)
Baráti kapcsolatot nem sikerült kialakítanom azóta sem senkivel, de jobban vagyok érzelmileg.
Gyerekkorunk óta voltunk barátok, sokszor segítettem neki, meg hallgattam az ügyeit. Én vagyok a visszahúzódóbb természet, és utálom a konfliktusokat, és kicsit kapcsolati analfabétának is tartom magam. (Remélem nem túl kuszán írtam le.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!