Most mit csináljak? Nem értem a helyzetet. Most akkor mi legyen?
Figyelt kérdés
néhány nappal ezelött, a buszon szemeztem egy helyes sráccal. Majd leszállt. Én mit sem törődve vele, néztem ki tovább a fejemből xd aztán 2 napra rá, látott engem a buszról a padon, és felkeresett egy ismerősünk által. Később találkoztunk, nagyon jól elvoltunk, kedves volt, figyelmes, és mikor megsértődtem (azon h van bnője, és velem történt már egy hasonló, de a másik fiú egy szemétláda bunkó drogos köcsög volt) és elakartam menni, ő utánam jött, megfogta a kezem és vissza húzott. Kérte hogy ne menjek el. Nagyon kedves volt, és amúgy nagyon jól nevelt. Ő 19 éves én 14...:S de nagyon szimpatikus meg minden, és azt mondta hogy várjak amíg ő lerendezi a bnőjével a kapcsolatát. szerintetek mit csináljak? felejtsem el? vagy mi??? mert annyira kedves... és a másik srác után ő volt az első akit ilyen közel engedtem magamhoz... :(2014. jún. 1. 19:30
2/5 anonim válasza:
Nem érted a helyzetet? Mit nem értesz? Barátnője van, te meg arra kellesz neki, hogy titokban megdugjon.
3/5 anonim válasza:
14 évesen inkább csinálj valami értelmes dolgot
erre ráérsz öt év múlva
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsokat.... azt hiszem hallgatok rátok....
2014. jún. 1. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!