Van olyan ember rajtam kívül, aki úgy megy egyetemre, hogy SENKIT nem ismer onnan?
Figyelt kérdés
De szó szerint senkit. Debreceni vagyok, Pestre megyek. És kicsit parázom, h egy ismerős arc se lesz gólyatáborban.2014. júl. 31. 21:55
11/15 anonim válasza:
Az Óbudai Egyetemen kezdek idén (levelezősként). Egyáltalán nem ismerek ott senkit és facebookon se találtam meg a csoportomat. Nem különösebben zavar, könnyen barátkozok. Majd ott szépen igyekszem mindenkivel beszélgetni egy kicsit :) Bár itt szerintem inkább a túlélésre fog menni a dolog, nem hiszem,hogy olyan szoros kötelékek alakulnának ki, mint nappalin ahol naponta látjátok egymást. De hát ki tudja :)
24N
12/15 A kérdező kommentje:
ja, ezt a megszüntetos dolgot én is hallottam,de mi is van pontosan vele? ! mert ha tényleg atraknak egy nevenincs szarra akkor átmegyek inkább BME-re. egy fiúnak talán jobban is valo, úgy hallottam a corvinuson túlnyomóan csajok vannak :D
2014. aug. 1. 15:00
13/15 anonim válasza:
12: hogy tudsz máshova menni most már?:) nem nevesincsre, nyugi:) de biztosan nem lesz Corvinusról kiállított diplomád, arra nem számíts.
14/15 A kérdező kommentje:
hát úgy h átjelentkezem. nem azért jelentkeztem corvinusra, raadasul felvettek magasan a ponthatar felett h atrakjanak vhova amit senki nem ismer! :O remelem nem ez lesz....
2014. aug. 1. 15:34
15/15 anonim válasza:
Nyugi, én tavaly gólyatáborban sem voltam. A csoportba is az utolsók közt kerültem be.
Az első hét végére kialakult az új baráti társaságom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!