Mit csináljak? Hagyjam őt?
A barátnőm (20) (6éve vagyunk bnők) egy éve valamiért akárhányszor összehoznánk egy csajos délutánt, estét, bármit.. utolsó pillanatban lemondja. Vagy nem engedik el a szülei, vagy a pasija dolgozik (két hete vannak együtt), vagy valami családi program stb.
De előtte még mondja, hogy persze, persze, ezt csinálunk azt csinálunk és előtte két nappal vagy aznap lemondja... A másik barátnőjéhez házibuliba elengedik (őt egy éve ismeri kb...)
Ha neki van gondja, akkor én mindig ott vagyok neki, de nekem nagy ritkán történik valami vagy szeretnék valamit akkor sehol :\ Rosszul esik, még a névnapot stb-t is elfelejti, én meg felköszöntöm meg stb... régen még ha pasija is volt meg nekem is, simán elmentünk együtt akárhová.
Fél órára simán össze tudunk futni, de az semmi, főleg hogy olyankor max megállóba..
Én 18 vagyok, szigorúak a szüleim, de nem volt még olyan, hogy azt mondták, nem mehetek a barátnőmhöz. Egy húszévesnek meg pláne. És ha a pasija dolgozik, akkor mi van?
Nagyon átlátszóak a kifogásai, szerintem állj elé és NYUGODTAN kérdezd meg a témáról. Lehet, hogy valamilyen problémája van, amit eddig nem akart/nem tudott elmondani, de lehet, hogy más okból nem vágyik a társaságodra. Szerintem hanyagolhatnád most kicsit ezt a barátnődet. Ne engedd, hogy tüskét hagyjon benned ez a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!