Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tehetnék legjobb barátnőm...

Mit tehetnék legjobb barátnőm öccsével? Mindig rám van szállva.

Figyelt kérdés

Barátnőmnek van egy öccse.Állandóan szemtelenkedik,fogdoss sokszor már szóltam barátnőmnek is meg a szüleinek is,de egyszerűen nem képes felfogni,hogy nem jó amit csinál,tiszteletlenség.

Nem akartam megütni,de már adtam neki egy pofont,erre rendesen nekem jött a gyerek,jó hogy barátnőmék le állították.Nem az van,hogy félek tőle,mert egy 13 éves kisfiútól nem félek,de amit csinál már nagyon beteges számomra.

Akkor megkért,hogy csináljak róla videót,ahogy biciklizik,nem sok kedvem volt,de ha már egyszer meg ígértem(pont akkor jó kedvemben voltam)gondoltam megcsinálom, 2 napig állandóan ezzel jött,át akart jönni hozzám,meg csengetett,nem hagyott békén míg meg nem csináltam a vidit,mondtam,hogy bocs,de jobb és fontosabb dolgaim is vannak,mint videókat csinálni/szerkeszteni.

Meg csináltam a vidit,erre jön,hogy csináljak neki még egyet.Na mondtam,hogy nem.Erre meg kötegszik,fogdoss,ütöget.. az apja is leüvöltötte már a fejét,bnőm jól megcsapkodta. De nem tud leállni.

Engem meg már nagyon zavar,hogy átmegyek és épphogy 2 percre maradok ezzel a gyerekkel már jön és fogdoss,meg csapkod.

Csak mivel tudom,hogy ha én is ütögetni akarnám akkor még jobban nekem jönne.Hiszen a szüleinek is neki megy,meg a barátnőmnek is.

Egyszer nekem is elfog szállni az agyam és jól megverem,de egyszerűen nem vagyok az erőszak híve,de nem látok megoldást.

Mit tudnék tenni szerintetek?

2014. júl. 22. 20:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Zárkózzatok be a barátnőd szobájába, az öccsét zárjátok el, vagy ne menj a barátnődhöz, vagy agyald meg rendesen a gyereket, más megoldás nincs.
2014. júl. 22. 20:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Mond meg neki hogy jönnek a rendőrbácsik és elviszik mert ez zaklatás :D A szülei remélhetőleg jól megijednek és ha kell is erőszakkal visszatartják. Ha nem akkor NÍNÓNÍNÓ
2014. júl. 23. 09:38
 3/7 A kérdező kommentje:
Egy szobában van bnőm meg az öccse,szóval kizárni nem lehet.Barátnőm mindig ki küldi,de ahogy egyedül maradok,már jön és kötegszik.Nem tudom miért,mert én abszolút nem vagyok kötekedős típus.Nem szólok be neki,nem is foglalkozok vele,de ő mégis. Sose kötöttek belém,mert sose adtam rá okot.Nem tudom ennek a gyereknek mi a baja,de már rohadtul idegesít.
2014. júl. 23. 10:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerelmes beléd.
2014. júl. 25. 08:29
 5/7 A kérdező kommentje:

Ezt barátnőmék is mondták,hogy tuti bejövök a gyereknek,azért piszkál.De akkor is idegesítő,nem tudok mit tenni vele.

Én 21 éves vagyok ő meg 13.

2014. júl. 25. 15:39
 6/7 anonim válasza:
ja hát több mint valószínű ,hogy beléd van esve. :d szerintem ne szólj hozzá amikor kimegy bnőd kezdj el nézelődni a szobájában a polcról vegyél le valamit mintha érdekelne. vagy addig tegyél fel fejhallgatót halgss zenét. a fő ,hogy csinálj úgy mintha észre sem vennéd. ezek a feltűnési viszketegségben szenvedők rémálma. valószínűleg elkzd hisztizni és békén hagy. ha meg még mindig nem akkr tedd azt amivel úgymond kiesne belőled :d csinálj undorító dolgokat :D mámint olyan undorítót ami egy 13évesnek az :d 18/F
2014. aug. 5. 18:23
 7/7 A kérdező kommentje:

De ha nem szólok hozzá ha kérdezz akkor jön és fogdos meg ilyenek.Ha ilyenkor hagyom magam akkor hülye lennék.Nem fogom engedni,hogy egy kis 13 éves csiposza alám nyúljon,meg a mellemet fogdossa.Múltkor úgy megfogta a mellemet,hogy fájt,szóltam is a szüleinek,kapott egy nyakleveset a gyerek.

Amúgy kicsit kezd leszállni rólam,mert bnőm mindig mondja,hogy jajj x az urad (öccse) és hogy milyen féltékeny x-ra bnőm egyik haverja..aztán már ezt unja a drága öcsike és kezdi abba hagyni :D

2014. aug. 6. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!