Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Én ezt olyan furának tartom....

Én ezt olyan furának tartom. Miért?

Figyelt kérdés

Megismertem neten egy tök jó fej csajt,kb 5hónapja tartjuk a kapcsolatot es mondta,hogy jó lenne találkozni. kb másfél órára lakunk egymástól. Mondta a csaj,hogy menjünk el bulizni és úgy találkozzunk,ottlesz pár bnője is meg pár fiú. Olyan furának tartom,hogy nem kettesbe találkozunk először,hanem rögtön buliba. Mondtam neki,hogy jó,de én kissé azért parázok idegen emberektől,és írt egy regényt,hogy nem lesz semmi baj,meg h tök kedves barátai vannak. meg am a csaj is nagyon aranyos,de akkoris fura. szerintetek?

17/L

2014. júl. 21. 14:33
 1/4 anonim ***** válasza:
40%

Ha egy idegen rögtön buliba akar menni veled,az ott már gyanús.Szerintem ha én lennék a helyzetben,akkor elutasítanám,mert ki tudja,hogy kik ezek,mik ezek,merre hány méter,és nem tudod,hogy meddig mennek el.Egyébként az a gáz,hogy ki tudja,hogy amúgy meg normális-e a csaj!?

Mert én is mondhatok magamról akármit úgy,hogy el is hidd,de semmi értelme nincs,és én ezért szoktam őszinte lenni mindenkivel,és rögtön belevágni.Viszont én nem drogozok,nem alkoholizálok,nem szívok se vicces cigit,se nem vicceset...úgyhogy velem nem kellene vigyázni.

Magamról tudom csak eldönteni,hogy másnak nem lenne kára abból,ha találkoznék vele,de viszont más nehezen döntheti el rólam.

Ugyanígy vagy ezzel a lánnyal is,mert mi van,ha rossz társaságba kerülsz?És ha esetleg nem is buliról van szó?Vagy csak először van arról szó?Hanem mondjuk esetleg ilyen erdőjárkálásról éjszaka meg ilyen baromságokról...ki tudja!

Egyébként meg te tudod,mibe mész bele.De nézd meg,hogy hogyan ismerted meg,minek kapcsán?És akkor tudni fogod,hogy találkozhatsz-e vele!

2014. júl. 21. 14:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy attól fél, hogy ha csak kettesben beültök valahova, akkor kínos csend lesz, ami a barátai között ugye nem fordulhat elő, mert többen lesztek. Annyira figyelj, hogy ne háznál találkozz vele, hanem rögtön valahol közterületen pl egy beülős helyre menjetek, nehogy aztán valami baj legyen és elraboljanak, vagy ilyesmi. Egyébként hogy találtatok egymásra?
2014. júl. 21. 14:42
 3/4 A kérdező kommentje:

köszönöm mindkettőtöknek :)

Itt gyakorin. kiírt egy kérdést,mert lelki bánata volt,és segítségre volt szüksége.

2014. júl. 21. 14:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Semmiképp se menj el buliba csak így!
2014. júl. 21. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!