Valami eltört bennem, mire volt ez jó?
29 éves nő vagyok. Sose néztem ki annyinak,amennyi vagyok,de nekem ez nem előny,csak erőltetem mindig a 'de jó,később öregszem meg' és hasonló hülyeségeket. Ennek ellenére csinosnak,szép arcúnak mondanak,csak egy jó tízest tudnék letagadni fáradtabb napjaimon,gimnazistának néznek,alacsony is vagyok (csak kicsit több,mint másfél méter),de vékony. Most aztán kiderült,hogy ez mennyire hátrány.
Egyik férfi haveromnak mondtam,hogy emiatt másféle hajat fogok vágatni,hátha öregítene+ékszer (nem hordtam eddig) + smink (nem sminkeltem),erre azt mondta: minek? úgyis olyan óvodás fejed van,semmi sem változna tőle.
Köpni-nyelni nem tudtam,kínomban elpoénkodtam,aztán elköszöntem. Azóta olyan vagyok,mint akit gyomron vágtak. Nem tudom megemészteni. Már bele se nézek a tükörbe,hogy lehetek én ilyen,miért pont én vagyok óvodás arcú. Higgyétek el,nem előny ez. És egy férfitól triplán számít. Nemigen lesz a haverom ezután,de miért tehette ezt velem?
Nem túl nagy öröm, mert a munkahelyen nem vesznek komolyan (tőlem megkérdezték, hogy iskolaidőben is ott dolgozom-e, pedig voltam 21, de kinéztem 15-16-nak).
Ügyfelekkel addig volt jó, amíg nem láttak személyesen, volt akivel találkoztam, onnantól kezdve éreztem, hogy nem vesz komolyan.
Párkapcsolat dettó, az egyik idősebb exbarátomról utólag kiderült, hogy volt már büntetve molesztálásért, neki egy nagykorú, éretlen tininek kinéző lány maga volt a főnyeremény. A korombeli huszonéves srácoknak már huszonéves lány kellett, nem egy kislány...
Amikor 30 évesen szültem, akkor úgy néztem ki, mint egy megesett kislány akit egy szombat esti buliban felcsinált az osztálytársa.
Szóval megértem a kérdezőt, hogy nem látja ennek az előnyeit, engem sem vigasztalt az, hogy majd később jó lesz. Most 40 múltam és kinézek 30-nak (de tippeltek már 28-nak is nemrég), de eddig nem igazán élveztem a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!