Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Valami eltört bennem, mire...

Valami eltört bennem, mire volt ez jó?

Figyelt kérdés

29 éves nő vagyok. Sose néztem ki annyinak,amennyi vagyok,de nekem ez nem előny,csak erőltetem mindig a 'de jó,később öregszem meg' és hasonló hülyeségeket. Ennek ellenére csinosnak,szép arcúnak mondanak,csak egy jó tízest tudnék letagadni fáradtabb napjaimon,gimnazistának néznek,alacsony is vagyok (csak kicsit több,mint másfél méter),de vékony. Most aztán kiderült,hogy ez mennyire hátrány.

Egyik férfi haveromnak mondtam,hogy emiatt másféle hajat fogok vágatni,hátha öregítene+ékszer (nem hordtam eddig) + smink (nem sminkeltem),erre azt mondta: minek? úgyis olyan óvodás fejed van,semmi sem változna tőle.

Köpni-nyelni nem tudtam,kínomban elpoénkodtam,aztán elköszöntem. Azóta olyan vagyok,mint akit gyomron vágtak. Nem tudom megemészteni. Már bele se nézek a tükörbe,hogy lehetek én ilyen,miért pont én vagyok óvodás arcú. Higgyétek el,nem előny ez. És egy férfitól triplán számít. Nemigen lesz a haverom ezután,de miért tehette ezt velem?

2014. júl. 21. 00:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez egy hülye bunkó. Rossz embertől kértél tanácsot.
2014. júl. 21. 00:14
 2/8 anonim ***** válasza:
Miért ekkora gond a fiatalos arc? Sok nő szerintem még fizetne is ezért. A haverod szerintem nem akart megsérteni, nem gondolta, hogy ez a dolog neked ennyire fontos. Pláne ha el is szoktad hülyéskedni, akkor úgy érezhette ez nem lényeges kérdés.
2014. júl. 21. 00:15
 3/8 anonim ***** válasza:
Azert mondta, mert a BARATOD, es oszinte. Amugy meg ezt azert mondta, mert neked nem kell smink, hiszen a nok azert sminkelek, hogy fiatalabbnak latszodjanak. Bizonyara nem elony. En is eldontottem, hogy a 30. szulinapom utan mar megsertodok az eladora, ha elkeri a szemelyimet, amikor alkoholt veszek. Azota sem rendezek jelenetet miatta, csak figyelek ra, hogy legyen nalam igazolvany. Na de a lenyeg, tudom hogy nem tekinted elonynek. Ha ugy gondolod, hogy az uj frizura, es a smink segit "megoregedni" akkor szerintem tegyed. Majd par ev mulva orulsz neki. (gondolj bele, en ferfi vagyok, es borotvalkozok, tehat meg csak nem is sminkelhetem magam, hogy idosebbnek nezzenek)Na de a lenyeg, hogy ha idosebbnek akarsz kinezni, akkor tegyel meg mindent erte, viszont a baratodra ne sertodj meg. Inkabb orulj neki, hogyu nem csak egy maca vagy, hanem a baratod, aki segit.
2014. júl. 21. 00:17
 4/8 anonim válasza:
Én is úgy tudtam, hogy a nők fiatalnak szeretnek látszani, és örülnek, ha fiatalnak tűnnek.
2014. júl. 21. 00:57
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem túl nagy öröm, mert a munkahelyen nem vesznek komolyan (tőlem megkérdezték, hogy iskolaidőben is ott dolgozom-e, pedig voltam 21, de kinéztem 15-16-nak).

Ügyfelekkel addig volt jó, amíg nem láttak személyesen, volt akivel találkoztam, onnantól kezdve éreztem, hogy nem vesz komolyan.

Párkapcsolat dettó, az egyik idősebb exbarátomról utólag kiderült, hogy volt már büntetve molesztálásért, neki egy nagykorú, éretlen tininek kinéző lány maga volt a főnyeremény. A korombeli huszonéves srácoknak már huszonéves lány kellett, nem egy kislány...

Amikor 30 évesen szültem, akkor úgy néztem ki, mint egy megesett kislány akit egy szombat esti buliban felcsinált az osztálytársa.

Szóval megértem a kérdezőt, hogy nem látja ennek az előnyeit, engem sem vigasztalt az, hogy majd később jó lesz. Most 40 múltam és kinézek 30-nak (de tippeltek már 28-nak is nemrég), de eddig nem igazán élveztem a helyzetet.

2014. júl. 21. 01:15
 6/8 anonim válasza:
Jól átvertek akkor ezek a szépségápolási termék reklámok, amiknek a fiatalos külső a szlogenje. Bocsi mindenkitől, ha emiatt megbántottam valakit. Más ezek szerint vágyni a fiatalos külsőre, és tényleg azzal rendelkezni. Szerintem nem csak én nem gondoltam ebbe bele.
2014. júl. 21. 01:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Semmi gond, de ezt tényleg más megélni. És más 20 évesen és más 40+ évesen is ugyanez. Az, hogy a szüleimet látva csettintenek, hogy de jól néznek ki, milyen fiatalosak és még mennek az unokák után az is más, és megint más huszonévesen a munkahelyen meg párkereséskor megküzdeni ezzel. Sok kis történtet tudnék mesélni,amikor inkább hátrány ért, vásárlástól kezdve hogy a postás nem akarta nekem átadni a szüleim küldeményét, pedig azonos címen lakó nagykorúnak kiadható, épp csak kislánynak nézett és a beteg nagymamát kellett kirángatni az ágyból, hogy aláírjon.
2014. júl. 21. 01:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Még hozzátenném, hogy az milyen "jó", amikor az ember szül több év munkaviszony, adófizetés és karrierépítés után 30 évesen, utánaolvas a terhességnek, tájékozódik, majd komplett hülyének nézik mint aki megesett amikor egyszer széttette a lábát. Terhesen megnéznek, ha meg ott a gyerek a babakocsiban akkor mindenki küldetésének érzi, hogy tanítsa a buta kislányt aki lebabázott, kezdve attól, hogy miért nincs zokni a babán 40 fokban vagy miért nincs rajta kistakaró. Ha van, akkor meg miért van....
2014. júl. 21. 02:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!