Hogyan dolgozzam ezt fel?
Elvesztettem a "legjobb barátom ". Az idézőjel azért, mert soha nem találkoztunk... tudom, hogy hülyén hangzik... Az interneten ismerkedtünk meg, 2 éve, szinte minden nap beszéltünk, hol én hívtam őt, hol ő engem. A srác 2 évvel idősebb nálam, sose akartunk többet barátságnál,250 km-ről nehéz is lett volna.
Na párom, akivel lassan egy éve vagyok együtt, először örült, hogy van egy ilyen barátom, aztán megváltozott minden,azt hitte, hogy a srác többet akar tőlem, közbe sehol semmi, tőlem kért tanácsot csaj témában, egyéb. Első pillanattól fogva becéztük egymást ( Ő Majtinkaa, én Jékucii), ő az akivel mindent meg tudtam beszélni, sosem veszekedtünk, sose cseszte le a fejem, ha gondunk volt mindig egymáshoz fordulunk. Rajta, páromon, és mamámon kívül senkim sincs... nem azért mert elhunytak, hanem kb. le se szarnak,én nagymamámnál lakok több mint 3 éve.
Történt tegnapelőtt, hogy szomorú voltam, hogy sose jön össze, hogy találkozzunk Martinnal,erre drága párom felhivta mamámat, és elmesélte, hogy mennyire szomorú vagyok emiatt, hogy mennyit beszélünk, mamám meg lecseszte a fejemet, hogy én hogy képzelem, hogy még akarom csalni a barátom, hogy k***va vagyok (na ez rohadt szarul esett)...plusz belelolvasott az üzeneteinkbe, előzménye nélkül félre értett mindent, hogy le akarok feküdni a sráccal meg ilyenek...Aztán letiltottam Martint.
Párom azt mondta, hogy nem ezt akarta, ma meg a kepembe vágta, hogy ezt akarta,hogy letiltsam,egyszóval hazudott nekem. Tudja nagyon jól, hogy milyen egyedül vagyok, nincs senkim, erre ezt is elcseszi... És ő van bedurcázva, hogy szomorú vagyok és sírok.
Tényleg rosszul érzem magam,de nagyon. Hogyan tehetném túl magam?? Nagyon fáj, hogy mostmár ő sincs nekem :'(
Kérlek ne oltsatok le, normális válaszokat szeretnék.
Előre is köszönöm. :(
Ha annyira hülye voltál, hogy letiltottad, akkor csakis te vagy a hibás.
Két lehetöséged van, vagy továbbra is itt nyafogsz, vagy jelentkezel a barátodnál, bocsánatot kérsz töle és folytatjátok a levelezést.
Az azonban elöfordulhat, hogy a párod elhagy.
21:05.
Beszélni akartam ma Martinnal, de párom egyből kiakadt. Csak kb fogalma sincs Hogy mekkora fájdalmat okozott nekem :(
Nézd! Én azt javaslom - és tapasztalatból mondom - hogy nincs igaz barátság fiú és lány között mindaddig - míg valami nem történt. Nem kell konkrét esetnek történnie, pl. szex, elég ha érzelmekről beszélünk. Őszintén fordulj magadba és válaszolj: Soha nem éreztél még többet iránta? Soha nem fordult meg a fejedben az, hogy szívesebben lennél vele, mint bárki mással? (nem szex, csak beszélgetni) Nem gondoltál még arra, hogy milyen lenne megcsókolni? Ha egy kérdésre is igen a válasz, akkor bizony többet érzel ez iránt a barát iránt, mint gondoltad. Most ne csak a mostani helyzeten gondolkodj el, hanem azon is, mielőtt megismerted volna a mostani párod, mikor egyedül voltál.
A leggyakrabban viszont inkább a srácok kezdenek el többet érezni, a lány nem. Ezt egyszerűen meg is kérdezheted a haverodtól: (ha jóban vagytok, belsőséges viszonyban, akkor nem veszi zokon) Érzett már valaha többet irántad? Ha sikerül tisztázni a dolgokat, akkor lehet mérlegelni. A jelenlegi párod részéről teljesen érthető a féltékenység, hisz ő szeret téged. A mamádat meg hagyjuk inkább, az idősebbek könnyen félreértenek mindent. Az viszont hülyeség, hogy letiltottad, megmondom miért. Nekem is van egy fiúhaverom, egyszer volt egy csók még fiatalon, de rájöttünk, hogy ez nem menne. Utána ő sokáig belém volt zúgva, de tisztáztuk és azóta tényleg igaz barátok lettünk, mindent megbeszélünk, sokszor összeülünk valahol. Nekem se tolerálta szinte egy pasim se, mindegyik féltékeny volt rá. A mostani párom viszont, akivel 3,5 éve vagyunk együtt, elsőre megértette, hogy egy csóknál több sose volt köztünk, az is kamaszkorunkban és ha már akartam volna, volt 12 évem arra, hogy összejöjjek vele, mégse tettem, mert nem érdekel. A párom is bírja, sokszor együtt is összeülünk és ha esetleg párom dolgozik és én kimegyek haverommal meginni valamit, akkor sem hisztizik. Egyszóval - lehet, hogy a mostani párod nem az igazi. Ha magadban letisztázod, lehet rájössz, hogy neked a haverod kell. Ha mégsem, mert tényleg csak barát, akkor meg azt a pasit kell megvárnod, aki nem hisztizik ezen. Ne feledd: én sokszor félretoltam 1-1 pasi miatt a barátaimat, mert nem tetszett az aktuális pasimnak, de amikor szakítottunk, kegyetlen rossz volt, hogy mindenkit elmartam magam mellől és nem volt kihez mennem. A barátok mindig melletted lesznek, a pasik változnak. A barátaidat sose dobd el egy szerelem miatt, mert az nem igazi. Ha igazi lenne, elfogadja a barátaidat is. Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!