Szerintetek nekem kellene elintézni a szállást?
Van egy barátom, akivel néha szoktam találkozni. Kb. fél órára lakunk egymástól, másik városban. Néha mondtam neki, hogyha ha gondolja, jöjjön át és szétnézhetünk este kicsit kikapcsolódni. Viszont, ha este marad, akkor ki kell vennie egy szobát, mert csak hajnalban van neki hazalé busz/vonat.
Erre ő úgy gondolta, hogy majd alszik nálam. Hát én ezt nem szeretném, mert nekem ez kényelmetlen. Én a városba hívtam meg, nem magamhoz, erre ő meg így meghívatná magát.
Szerintem felnőtt férfitől elvárható, hogy ki tudjon magának venni egy szobát.
Erre megsértődött, én ezt nem nagyon értem.
Fogd azt fel,hogy te lehet barátként tekintesz rá,de ő többet érez irántad.Így jobb lenne ha tisztáznád,hogy te csak is barátként tekintesz rá ha nem fogadja el akkor megszakítjátok a kapcsolatot ennyi...
Legjobb barátnőmnek is voltak fiú barátai,de majdnem hogy mindet le kellett pattintania,mert többet éreztek iránta,de ő meg csak haverként/barátként tekintett rájuk.
Ő is sajnálta megszakítani egy-egy emberkével a kapcsolatot,de ő meg nem akarta,hogy mások epekedjenek utána.
Neked is ezt kéne tenned,szépen tisztázni,hogy te nem érzel többet iránta,nem lesz semmi köztetek.Ha nem érti,akkor ne keresd,ne hívd,ha ő hív ne válaszolj ennyi..egy darabig kellemetlen de majd akkor veszi a lapot.
Amíg hívogatod addig reménykedik szerencsétlen :(
Igen, igazatok van...ha valahol kellemetlennek érzem, hogy itt aludjon, annak van oka.
Amúgy tényleg nem szeretnék reményt adni neki, köszönöm aki még történetet is írt az életéből, neki is igaza van.
Csak itt az is van, hogy ez a srác nem csak nálam próbálkozott, hanem más lányoknál is. Ami nem baj, találjon magának párt, de ebből gondolom, hogy nem belém szerelmes, hanem szeretne magának valakit.
Mindenkinek köszi a választ, érdekes és hasznos volt látni, idegen emberek véleményét. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!