Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek nekem kellene...

Szerintetek nekem kellene elintézni a szállást?

Figyelt kérdés

Van egy barátom, akivel néha szoktam találkozni. Kb. fél órára lakunk egymástól, másik városban. Néha mondtam neki, hogyha ha gondolja, jöjjön át és szétnézhetünk este kicsit kikapcsolódni. Viszont, ha este marad, akkor ki kell vennie egy szobát, mert csak hajnalban van neki hazalé busz/vonat.

Erre ő úgy gondolta, hogy majd alszik nálam. Hát én ezt nem szeretném, mert nekem ez kényelmetlen. Én a városba hívtam meg, nem magamhoz, erre ő meg így meghívatná magát.

Szerintem felnőtt férfitől elvárható, hogy ki tudjon magának venni egy szobát.

Erre megsértődött, én ezt nem nagyon értem.

2014. júl. 12. 11:58
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Nálunk alapvető, hogy ha van szabad kanapé, akkor nyugodtan ott aludhat barát, ismerős ha én hívom...

Ilyesmiről, hogy vegyen ki szobát még nem is hallottam.

2014. júl. 12. 12:33
 12/33 A kérdező kommentje:
8-as válaszolónak: igen, most már úgy mondtam neki, hogy akkor menjen haza az utolsó busszal vagy vonattal. Hát ő nem akar, mert ha átjön, akkor én csak vele foglalkozzak, és azért nem akar szobát kivenni, mert ott egyedül érzi magát.
2014. júl. 12. 12:34
 13/33 A kérdező kommentje:

Mondom, először nálam aludt. És másnap ment csak haza az utolsó busszal. Utána elkezdett nekem panaszkodni, hogyha odajöttek hozzám barátok, hogy miért beszélgetek velük, meg hogyan viselkedünk. (nevettünk és beszélgettünk, nem is értettem, miért mondta ezt)

Utána derült ki, hogy kezd többet érezni irántam, na ekkor éreztem úgy, hogy nem hívom meg magamhoz, nehogy félreértse.

2014. júl. 12. 12:37
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne hívd meg, ő közelebb akar hozzád kerülni, neked ez kényelmetlen. Én az ilyen barátokat mindig lepattintottam sajnos, mert nem működött a barátság.
2014. júl. 12. 12:37
 15/33 anonim ***** válasza:

Így már, hogy árnyaltad a helyzetet a legjobb lenne, ha ezt az egész kapcsolatotok leépítenéd, mert a srác akar valamit, Te meg nem.

Innentől kezdve meg, hogy mindketten mást akartok csak szív mindkettőtök. Te szívsz, mert kényelmetlen helyzetben vagy, ő meg szív, mert azt hiszi, közeledsz.

2014. júl. 12. 12:38
 16/33 anonim ***** válasza:
Önző vagy :) uristen :D olyan mintha athivnak egy ismerosom ejszakara es kerem hogy lepjen le.:. Nem minden rolad szol..hivd at delutan akkor
2014. júl. 12. 12:39
 17/33 A kérdező kommentje:
11-es válaszolónak: én a városba hívtam át, nem magamhoz, nagy különbség! És csak is azért, mert panaszkodott, hogy unatkozik otthon.
2014. júl. 12. 12:41
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

le kellene épiteni.. nem is értem miért hivtad át, ha nem látod szivesen...

a másik, hogyha valakit elhivok egy estére, evidens, hogy aludhat nálam.. ha meg nem akarom, hogy nálam aludjon, akkor meg sem hivom!

2014. júl. 12. 12:42
 19/33 anonim ***** válasza:
Komolyan ėn sem ėrtem a kėrdėsedet!!!nem akkarsz tõle semmit sem!!! Azėrt hivogatod ės eljatszod hogy csak baràtsàg,az hogy elmentek együtt szorakozni akkor annyi embersėg legyen màr benned hogy ott aludjon!!!! Tenyleg õnzõnek tünsz!!nàlunk a baràtsàg ott kezdödik hogy egymàsėrt felelöseget vàllalunk ha együtt megyünk bulizni!! Nem pedig az hogy koszi jol ėreztem magam veled,elmegyek a kis szobàmba lefekszek nyugodtan,a szerencsetlen meg haza megyen ugy ahogy akar vagy reggelig gubaszt fàradtan a busz vàroban.!!! Ennyire ne kėbzeld màr azt hogy majd a kedvedėrt mevteszi!!jogosan haragszik!!söt ezt en tennėm meg veled csak ugy szivatàsbol a pasi helyėben,es bizony a buli utàn megmondanàm,old meg a haza menteledet ugy ahogy akarod,csak hogy átėrezd amit amàsik fėl ėrez!!!
2014. júl. 12. 12:47
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

Ha barátok vagytok, akkor érthető, hogy úgy gondolta, hogy nálad aludhat. Ha annyira nem vagytok jóban, ne szervezz vele éjszakai programokat.

Ha akar tőled valami, te pedig nem, akkor meg eleve ne találkozz vele és ne hülyítsd.

2014. júl. 12. 12:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!