Nem létezik igazi barátság? Vagy velem van a baj?
szia pont ma akartam hasonlot itt megkerdezni. Ugy latszik ez egy ilyen nap. Hasonlo problemam van, a te kerdesed nekem valasz es bizonyitja, hogy nincs veled baj. Gondolom talalni fogsz olyan baratokat is, akik ertekelnek teged. Annyira erdemes figyelned, hogy lasd az elso jeleket, hogy ne tegyel tul sokkal tobbet a baratsagba, mint amit a masik is bele tud tenni. ehhez jo emberismeret kell, de az fejlesztheto pont ezekkel a tapasztalatokkal :-(
Sok sikert!
Komolyan, szívemből szóltál..akár én is írhattam volna. Bár én hozzátenném, hogy engem rettentően dühít, hogy azok akik a csalódást okozták, és akikre annyi időt, energiát és szeretetet áldoztam, mintha nem is léteztem volna, élik tovább vidáman az életüket, vagy lepaktálnak az "ellenséggel" mind ezt előtted, mert ha nincs ló, jó a szamár is. Visszagondolva, én mindig mentem utánuk (de rájöttem, hogy egy sokad rendű tartaléknál sosem voltam több), próbáltam rendbe tenni a dolgokat. Én ezzel felhagytam, mert belefáradtam..nem is keresett többé egyik se. És ez marhára bánt. Egy barátsághoz két ember kell, és ha csak az egyik erőlködik, akkor az nem is barátság.
Én 19 éves vagyok, a baráti köröm leginkább az osztályból került ki, a sulit pár hete befejeztem, de már a ballagás is olyan volt, hogy 0 baráttal távozhattam. Nekem egy igaz barát olyan mint egy testvér, kár hogy akikkel összehoz az élet nem, így látják és hogy ez mindig utólag derül ki.
Bocsánat, a kifakadásomért, de annyira elszomorítanak a történtek, hogy 100x eltudnám mondani, azt ami bánt.
Én magamba néztem, gondolom te is, szóval biztosan állíthatom, hogy nem mi vagyunk a hibásak, csak túl ódivatú az értékrendünk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!