Hogy felejtsen el? Nagyon hiányzik
Figyelt kérdés
Volt legjobb barátnőmmel én szakítottam meg a kapcsolatot. 6 évig voltunk elválaszthatatlanok. Amikor barátja lett kicsit megváltozott. Amikor nekem is barátom lett a barátommal rengeteget veszekedtünk. A barátnőm meg a pasija azt akarták hogy szakítsunk nem is egyszer. Mert a pasijaink is barátok. És volt amikor hazudtak is annak érdekében hogy szakítsunk. Amióta új osztályba kerültünk, teljesen megváltozott. Magáról beszélt, engem meg sem hallgatott, csak mondta milyen jól elvan a barátaival bulizik minden héten stb. Én meg csak hallgattam. Nem beszéltünk egy hónapig. Aztán megkeresett és beszéltünk de akkor is csak magáról beszélt meg hogy ők a pasijával veszekedtek stb. Meg majd megy bulizni megint. Aztán megírtam neki, hogy ez nem fog működni hogy engem meg sem hallgat nem is érdekli mi van velem. Aztán 1 hónapig megint nem beszéltünk. Megint meg keresett hogy találkozzunk. Én mondtam neki, hogy nekem új barátaim vannak, nekem megfelel így. Azóta nem beszéltünk. Ez most volt pár napja. De amióta így nem találkozunk a barátommal sem veszekedtünk szinte semmit, nagyon jól megvagyunk. Barátaim is azt mondták, hogy nem volt barát amiket csinált. Tudom, igazuk van, de attól nagyon hiányzik. Azért 6 év... Bármit csinálok, mindenről eszembe jut. Már teljesen megnyíltunk egymás előtt, mindent együtt csináltunk. Félek, hogy nem lesz ilyen barátom soha. Olyan mint egy szakítás. Viszont, ha kibékülnék vele elveszteném a barátaimat, mindenkit csak ő maradna. El fogom vala felejteni? Ki volt még ilyen helyzetbe? Hogy tudtatok túllépni rajta? Köszönöm szépen! 16L2014. júl. 5. 17:14
1/3 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben volta,vagyis annyira nem,de mindegy. A lényeg,hogy ha találsz egy olyan barátot,mint amilyen ő volt,biztos eltudod felejteni,bár nehéz lesz és szerintem még úgy is néha-néha eszedbe jutna,de szerintem próbálj meg egyik új barátoddal egy mélyebb baráti kapcsolatot kialakítani,hátha pótolhatja a régi barát helyét. És ezeket olvasva én sem mondanám,hogy olyan jó barát lehetett,ha egy hónapig nem keresett téged és meg sem kérdezte,hogy mi van veled.
2/3 A kérdező kommentje:
Szinte új legjobb barátom van, de mégse olyan mint ő volt:( Annyira megnyílni nem tudok..De hátha egyszer sikerül túljutni rajta:((
2014. júl. 5. 23:18
3/3 anonim válasza:
Lehet,hogy még nem tudsz annyira megnyílni előtte,de szerintem csak idő kell neked,hogy meg tudj bízni benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!