Miért hiányzik ennyire?
Figyelt kérdés
Egy nagyon régi barátommal, nem beszéltem kb. 2 éve, más városba költöztünk, én férjhez mentem. Újabban elég sokat gondolok rá, régebben mindig együtt voltunk, mindig számíthattunk a másikra, és nem tudom miért hiányzik ennyire. Nem hiszem, hogy neki is hiányozna ez a régi beszélgetős, sétálós életvitel, mert már akkor is nehezen tudtunk találkozni, de mindig szakítottunk időt egymásra, onnan gondolom ezt, hogy gyakran jár a szüleihez a városba, és ha tehetné meglátogathatna, de nem teszi. Nem akarom kiröhögtetni magam, de olyan jó lenne, csak tudni, hogy mi van vele, sínen van-e az élete? Hülye vagyok? Nem értem egyszerűen, miért gondolok minden nap rá, meg hogy milyen jó lenne látni?2013. nov. 20. 14:09
1/2 anonim válasza:
Tudatodon belül őt szereted csak még te sem vallottad be magadnak. Lehet hogy ő is pont ugyan úgy van mint te. Lehet, hogy azért nem látogat meg mert tudja hogy neked már férjed van és ha meglát még jobban beléd szeret. Próbálj vele újra kapcsolatot teremteni próbálj minél közelebb kerülni hozzá és rákérdezni hogy miért van ez.
2/2 anonim válasza:
annyiból vagy h*lye hogy férjhez mentél :/
amúgy meg miért ne kereshetnéd fel????
hány éves vagy 5??? gondolom nem,akkor meg miért ne??
hívd fel,írjál rá és kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!