Hiányzik a régi legjobb barátom, mit csináljak?
Sok-sok évvel ezelőtt ő volt a támaszom, legjobb barátom, egy hullámhosszon voltunk. Volt, hogy közelebb is kerültünk egymáshoz, mint barátok. Nekem akkor volt egy viszonylag gyerekcipőben járó párkapcsolatom, de a lényeg, hogy azt a kapcsolatot választottam (ami azóta is tart). Ekkor a barátom megkért, hogy ne találkozzunk többet, ne beszéljünk, letörölt mindenhonnan, kiiktatott az életéből, mert nem bírta elviselni. Ennek már több, mint 2 éve. De szinte minden nap eszembe jut. Várom, hogy véletlenül összefussunk. Hiányzik, mint legjobb barát, támasz, lelki társ...kíváncsi vagyok mi van vele, hogy alakul az élete, vajon ő gondol-e rám? Viszont nem akarok neki szenvedést okozni azzal, hogy felkeresem és feltépem a sebeit. Önző lennék, ha megkeresném, úgy érzem. De nagyon kísért a dolog...mit csináljak szerintetek?
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!