Mit tennétek, ha a nemrég megismert haverról kiderülne ez? (többi lent)
Tehát adott egy ellenkező nemű ember, akivel úgy érzed, hogy jót lehet beszélgetni és van is miről.
De ráterelődik a téma az ellenkező neműekre.
És te is az ellenkező neműek közé tartozol.
(tehát ha nő vagy,akkor férfi az új haver)
És ilyeneket gondol:
csalódott az ellenkező nemben sokszor, ezért azt gondolja,hogy mai generáció ebből a nemből el van rontva, elcseszte az agyukat a média, nem akarnak családot.
Emellett úgy gondolja,hogy semmiben se jó az ellenkező nem, sőt, utálja is most már őket.
Csak téged nem,mert téged még értelmesnek tart.
És persze nem lehet meggyőzni az ellenkezőjéről, hogy az ellenkező nem nem is olyan rossz, csak ő tapasztalt annyi xart velük kapcsolatban.
Hagynád,vagy továbbra is haverkodnál,barátkoznál vele?
Mi történt vele egyébként, amitől ilyen megszállott lett? Mondjuk nemrég ismerted meg, nem biztos, hogy tudod.
Hagyd a pitsába, nem vesztesz vele sokat.
Igaz,már nem járnék vele, csak haver/barát.
Emellett olyan körből van, ahonnan nekem több havernak kellene lennie, mint amennyi van. És így örülnék,hogy végre van egy ember...
Mi történt vele? Ennyire csalódott a nőkben és amiért magányos jó ideje, családot szeretne és talán emiatt se nézi jól szemmel azokat,akik nem akarnak.
Érthető,miért gondol így, de ez túl sok szerintem...
Hát, így már vesztek vele, mert egy havert vesztek el, lehet nem is kellett volna elkezdeni vele beszélgetni.
És nem ismernénk egymást.
De most már úgy fogok megmaradni nála, hogy én voltam az,aki elqrta a barátságot/haverságot.
"De most már úgy fogok megmaradni nála, hogy én voltam az,aki elqrta a barátságot/haverságot."
Ha van/lesz valamikor egy hangyaf**znyi belátási képessége, akkor rájön, hogy inkább ő qrta el a barátságot, mert ilyen dumával nem létezik, hogy egy nőt ne marjon el magam mellől. :)
Ne foglalkozz vele, meg hogy neki mi marad meg ebből. Neki lesz rosszabb.
Nekem is rossz,mert értelmes lenne...több közös témánk volna...
Neki mi marad? Még mélyebbre megy ebbe az izéségbe és a végén (biztos) üdvözölhetünk egy hímsovinisztát, nőgyűlölőt.
"Nekem is rossz,mert értelmes lenne...több közös témánk volna... "
Nemrég én is így voltam ezzel. Azt gondoltam, minden ismertség egy plusz, egy érték, amit ha elvesztek, kár ér. Most úgy vagyok vele, hogy aki hülye, az menjen, azon nem szabad rágódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!