Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tennétek, ha a nemrég...

Mit tennétek, ha a nemrég megismert haverról kiderülne ez? (többi lent)

Figyelt kérdés

Tehát adott egy ellenkező nemű ember, akivel úgy érzed, hogy jót lehet beszélgetni és van is miről.

De ráterelődik a téma az ellenkező neműekre.

És te is az ellenkező neműek közé tartozol.

(tehát ha nő vagy,akkor férfi az új haver)

És ilyeneket gondol:

csalódott az ellenkező nemben sokszor, ezért azt gondolja,hogy mai generáció ebből a nemből el van rontva, elcseszte az agyukat a média, nem akarnak családot.

Emellett úgy gondolja,hogy semmiben se jó az ellenkező nem, sőt, utálja is most már őket.

Csak téged nem,mert téged még értelmesnek tart.

És persze nem lehet meggyőzni az ellenkezőjéről, hogy az ellenkező nem nem is olyan rossz, csak ő tapasztalt annyi xart velük kapcsolatban.

Hagynád,vagy továbbra is haverkodnál,barátkoznál vele?

2014. jún. 30. 18:26
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
83%
Haverkodna a fene. Utálom, amikor valaki kinyilvánítja, hogy mindenki hülye és rossz, csak ő bölcs és szent. Akkor maradjon magában és kedvére mocskolódhat nyugodtan, ne engem fárasszon a pszichés problémájával. Az utolsó ilyen, aki ecsetelte nekem, hogy minden nő ilyen-olyan, az egy alacsony, nagyon erősen elhízott srác volt, aki szerette az "altesti humorát" megcsillogtatni, tehát társaságban fingani, hányásról beszélgetni, ilyesmik... és aztán előadta, hogy a lányok hülyék, ribik, mindegyik csak a pénzre meg a külsőre megy... hát mondom jól van, biztosan nem a modorod a gond, persze...
2014. jún. 30. 18:32
 2/21 anonim ***** válasza:

Hát csak ezért a kijelentéséért nem szakítanám meg a barátkozást, ha egyébként jól kijövünk.

Biztosan még nem tette túl magát a legutóbbi szakításán. Szerintem ez a nézete még sokat változhat, ha megint megtetszik neki majd valaki.

2014. jún. 30. 18:57
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

megkeseredett ember.

ha azt érezném, hogy engem csak lehúz hangulatilag kerülném, ha jól érzem vele magam, akkor nem

2014. jún. 30. 19:06
 4/21 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.:)

Csak az a baj,hogy...

én is így gondolom,hogy majd ha jön neki egy következő pár...de.

Még azt is leírta, hogy nem akar érzelmeket,úgyis csalódás a vége és nem tartja most már jó ötletnek a párkapcsolatot.

És emellett bennem se bízik meg, csak azért,mert ellenkező nemű vagyok, őszerinte a nemem miatt vagyok megbízhatatlan.

2014. jún. 30. 19:27
 5/21 anonim ***** válasza:
ja így már úgy tűnik csak duma :)
2014. jún. 30. 19:30
 6/21 A kérdező kommentje:

Csak duma?

Hát, én ezt nem találtam ki magamtól....ha így értetted.

2014. jún. 30. 19:32
 7/21 anonim ***** válasza:

a srácra értettem

lerázó szövegnek néz ki, amibe bele is élheti magát az ember,lehet valóságalapja, még aki mondja is elhiszi, de olyannak nem szokták ezt mondani akivel össze akarnak jönni...

2014. jún. 30. 19:54
 8/21 A kérdező kommentje:

Értem.

Úgy gondolom,már nem szeretne velem járni.

Sőt, ő most már a nőtől nem is járást várja, hanem családalapítást.

És ha már kiderült,hogy ő srác,én meg nő.

Neki nem tetszik, hogy a nők "benyelték" a feminista szövegeket.

És úgy gondolom, jobb,ha ő csak haver marad. Vagy az se.

2014. jún. 30. 20:04
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs más témája, nem haverkodnék vele. Úgy érezném, folyton bírálgatna és számon kérne. Ez meg nekem nem hiányozna.
2014. jún. 30. 20:13
 10/21 A kérdező kommentje:

Azt hiszem,ennyit a haverságáról is.

Tovább nyomja, hogy a nők szarok, ha nem idősebbek, tehát a mostani generáció.

Tehát akkor az összes nő és lány bukik a suliban,meg sorolhatnám.

Egy nőgyűlölő vált belőle úgy látszik. És elsők közt lesz, akik a nőkre mint a legrosszabb szarokra fog gondolni. Ha meg ágyban lét,akkor csak egy hülye húsdarab,amit meg kell (...),utána meg el kell dobni vagy tovább használni,de továbbra is úgy,mint egy darab hús.

2014. jún. 30. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!