Tudnátok segíteni?
A 7.A és a 7.B osztály mindig is rivallizát... Az A és a B nem barátkozott nagyon egymással. Látásból ismerek egy lányt, aki nagyon színpatikus mert mindig nevet meg stb... Szeretnék vele jóba lenni, megismerkedni. Nem tudom hogy hogyan csináljam...
Esetleg kamu lépjek a sarkára bocsánatot kérek és bemutatkozok?! Vagy hogyan csináljam?
Légyszíves segítsetek! Előre is köszönöm ;)
Várj, igazából most az a probléma, hogy nem egy osztályba jártok, és a két osztály rivális?
Vagy a te osztályodba jár? Gondolom, a másikba, ugye?
Egyébként ne lépj a sarkára, nem fog neked örülni :D
Én lány vagyok, és szerintem az lenne a legjobb, ha csak simán odamennél egy büfében lett valamivel, és odaadnád neki, és bemutatkoznál, elmondanád neki, hogy szimpi.
Mint Rómeó és Júlia... xd
Annyira nem lehet nagy a rivalizálás. Simán menj oda hozzá valamiért, egy suliba jártok, ráadásul egy évfolyam. Bíztos van közös témátok. A sarkára semmiképpen ne lépj rá, ez nem egy jó kezdeményezés. Én utálnám, ha "véletlen" rálépnek.
Hát nem az a legjobb megoldás ha rálépnél a sarkára :D
13 éves lány vagyok. Hát igazából menj oda szünetben, vagy suli után hozzá, vagy írj neki Facebookon. Elég annyi hogy: "szia! Mizujs? Mit csinálsz?" Ha nem ismeritek egymást, mutatkozz be. És ha 'cikinek' tartod hogy odamenj hozzá ,akkor az már egy másik probléma. Várom a fejleményeket.:D Majd írj privátba:3 Sok sikert
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!