Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Tudnátok segíteni?

Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

A 7.A és a 7.B osztály mindig is rivallizát... Az A és a B nem barátkozott nagyon egymással. Látásból ismerek egy lányt, aki nagyon színpatikus mert mindig nevet meg stb... Szeretnék vele jóba lenni, megismerkedni. Nem tudom hogy hogyan csináljam...

Esetleg kamu lépjek a sarkára bocsánatot kérek és bemutatkozok?! Vagy hogyan csináljam?

Légyszíves segítsetek! Előre is köszönöm ;)

2014. jún. 29. 16:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Várj, igazából most az a probléma, hogy nem egy osztályba jártok, és a két osztály rivális?

Vagy a te osztályodba jár? Gondolom, a másikba, ugye?

Egyébként ne lépj a sarkára, nem fog neked örülni :D

Én lány vagyok, és szerintem az lenne a legjobb, ha csak simán odamennél egy büfében lett valamivel, és odaadnád neki, és bemutatkoznál, elmondanád neki, hogy szimpi.

2014. jún. 29. 16:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Mint Rómeó és Júlia... xd

Annyira nem lehet nagy a rivalizálás. Simán menj oda hozzá valamiért, egy suliba jártok, ráadásul egy évfolyam. Bíztos van közös témátok. A sarkára semmiképpen ne lépj rá, ez nem egy jó kezdeményezés. Én utálnám, ha "véletlen" rálépnek.

2014. jún. 29. 17:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Kérj kölcsön tőle egy tankönyvet, vagy számológépet, amit később vissza kell adnod neki. Ez már jó ürügy arra, hogy legalább szóba álljatok. Ha nem akarod elsietni a dolgot, akkor utána csak köszönjetek egymásnak pár napig, majd ha úgy látod, hogy kedves lány és nyitott (nem erőltetve köszön, közben mosolyog), akkor valamikor odamehetsz hozzá úgy is, hogy "egyébként még nem mutatkoztam be, xy vagyok"...
2014. jún. 29. 17:45
 4/5 anonim ***** válasza:
vigyázzatok mérgezés és késelés azért ne legyen emiatt. A szüleitek is az osztályba járnak?:)
2014. jún. 29. 18:30
 5/5 anonim válasza:

Hát nem az a legjobb megoldás ha rálépnél a sarkára :D

13 éves lány vagyok. Hát igazából menj oda szünetben, vagy suli után hozzá, vagy írj neki Facebookon. Elég annyi hogy: "szia! Mizujs? Mit csinálsz?" Ha nem ismeritek egymást, mutatkozz be. És ha 'cikinek' tartod hogy odamenj hozzá ,akkor az már egy másik probléma. Várom a fejleményeket.:D Majd írj privátba:3 Sok sikert

2014. jún. 30. 22:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!