Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Muszáj kedvelnem a barátnőm...

Muszáj kedvelnem a barátnőm párját, csak, mert a párja?

Figyelt kérdés

Barátnőm valami orbitális nagy hibát követ el ezzel az emberrel. Csak mivel nem volt még párkapcsolata így 21 évesen, eléggé mindegy neki, csak legyen valaki. Folyamatosan a csávó a nyakán van, nem hagyja élni. Mivel együtt lakunk ketten, így eléggé idegesítő, hogy folyamat itt van, és még parasztul is viselkedik velem. Persze nem szólnék semmit, de már idegesít, hogy vizsgaidőszak alatt folyamatosan csak röhögcsélnek a szobában, és persze úgy beszél a csávó, mintha a csaj süket lenne, így mindent hallok amit mondanak. Amúgy egy nagy lúzer, csak 14 éves barátai vannak, és Varga Irént hallgatnak a szobában, mert az milyen nagyon vicces már.

Tegnap a barátnőm kezdett nekem róla áradozni, hogy milyen jó nagy a férfiassága, és milyen tökéletes pár. Én megkértem, hogy nagyon ne ossza meg részletesen, mert nem érdekelnek a részletek. Örülök hogy boldog, de nekem undorító maga a csávó(eléggé igénytelen) és felfordul a gyomrom tőle úgy is, ha látom, és sajna eléggé vizuális típus vagyok, így nem akarok belegondolni semmibe. Most meg haragszik rám, mert hogy szerintem undorító a barátja. (13 évesekre nyomult 19 évesen, ezt egy közös ismerősünk mondta nem is 1× plusz meg jó pár storyt tudok a csávóról, így még azt se engedném meg, hogy a lakásba feljöjjön, csak nem akarok sárkány lenni)

ma 13:12
 1/2 anonim ***** válasza:
81%
Nem
ma 14:13
 2/2 anonim ***** válasza:
82%
Mivel te is ugyanannyira fizeted az albérletet, egész nyugodtan mond meg, hogy mikor nem tudod elviselni a jelenlétét. Bár, én akkor inkább vagy új albérletet, vagy új lakótársat keresnék...
ma 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!