Akiknek általában azok szoktak vonzóak lenni (emberileg), akik őt viszont semmibe veszik: Ti hogyan találtatok végül értékes és valódi barátságot?
Figyelt kérdés
Nekem egy elég béna személyiségem van, nagyon kevés ember szimpatikus és érdekes számomra, de aki igen, annak biztosan kerülendő vagyok valamiért. Szeretném megszakítani ezt a furcsa ellentmondást.
Köszönöm, ha van valakinek ezekről Tapasztalata.
(Olyanok is írhatnak, akiknek nincs ilyen tapasztalat, de kérlek akkor ezzel kezdd a mondandód)
tegnap 22:05
1/2 anonim válasza:
Te is semmibe veszel sokakat. Ez ilyen. Barátság ugyanúgy nem könnyű dolog, ahogy a pár találás.
2/2 anonim válasza:
Pont ebben a helyzetben vagyok. Zavaró, hogy annak nem kell az ember akiért odavan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!