Mennyit ér így egy barátság?
Sajnos igen sok ember dönt úgy, hogy amikor új környezetbe kerül vagy új társaságba keveredik, hogy hátrahagyja előző életét, és "lapoz egyet" az életében. A régi barátok ekkor már nem lesznek fontosak, aminek az alábbi okai lehetnek:
1. Az új helyen/környezetben már nem nekik kell megfelelni.
2. "Úgyse fogok soha többet találkozni vele, akkor minek erőltessem a barátságot?"
3. "A régi dolgokon túl kell lépni, ezért mindent eltörlök, ami ahhoz köt."
Egyébként én sem értem az efféle felfogást. Egyrészt a múltat nem tagadhatod meg, másrészről ha valaki egy barátot csak úgy otthagy, akkor felmerül a kérdés, hogy valódi vagy csak érdekbarátság volt részéről. Ráadásul a te esetedben az is felmerül kérdésnek, hogy ő tisztában van-e vele, hogy te a legjobb barátodnak tekinetetted? Mert ha nem, akkor az elejétől fogva csak te tapostál a barátságért, ha igen, akkor meg buta, hogy egyik napról a másikra cserben hagyott...
De mi értelme lett volna lapoznia amikor soha nem is veszekedtünk. Jó volt a hangulat ha találkoztunk és ha valaki mondjuk megél egy krízist pl szakít a szerelmével mondjuk akkor megértem h új életet akar kezdeni, de ezt ami velem történt nem értem.
Nagyon jóba voltunk, megbeszéltük h tartjuk a kapcsolatot, de felőle semmi minimális erőfeszítés sem volt. Ez az ami nagyon fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!