Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Olyan kínos. Mit lehet ilyenko...

Olyan kínos. Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
A barátnőm elhívott, hogy menjek el velük Horvátországba. 9 napra mennénk és a szállás 18000 lenne plusz a többi költség kb 50000 az egész. Muszáj volt nemet mondanom mert nekünk erre nem telik, viszont nem mondtam el neki, hogy ezért nem megyek mert ez olyan gáz. Ők tele vannak pénzel mi nem..Ezért azt mondtam, hogy nem engednek el.. Szerintem ez neki rosszul esett, hogy elutasítottam, úgy érzem kicsit; ugymond megharagudott rám és már nem fogja annyira keresni a társaságom.. Mi a véleményetek erről? És arról, hogy tehetetlenség van az egész országba és még 50000 Ft-t se tudunk összekaparni...Olyan szégyennek érzem az egészet.. 15/L
2014. jún. 21. 12:28
 1/4 anonim ***** válasza:
97%

Nem te tehetsz róla,hogy nem tudtok előteremteni csak úgy 50000 forintot. Lehet, hogy szégyennek érzed, de hidd el, nem a te szégyened ez, hanem a kedves országunké.

Én a helyedben megbeszélném a barátnőmmel, hogy sajnos nem állunk úgy anyagilag, egy ilyen miatt nem sértődhet meg. Gondolom nem azért barátkozol vele, mert ő gazdag. Esetleg lehet, hogy elvisznek magukkal, és te majd apránként visszatörleszted. Beszéljétek meg, tényleg nem tudom, hogy erre mit lehetne lépni.

Ha meg ilyen miatt megsértődne, hogy nem engednek el a szüleid, az nem igaz barátnő. (Az én barátnőmet a szülei a 25-kmrel arébb levő városba nem engedték el, de mégsem sértődtem meg. Nem volt miért. Inkább átmentem hozzájuk, és beszélgettünk, filmeztünk, stb.)

2014. jún. 21. 12:38
 2/4 anonim ***** válasza:
96%

Ez nem a te szégyened és ez esetben nem is a szüleidé.Ez a kormány szégyene,hogy idáig tudta süllyeszteni az országot.

Emiatt ne légy elkeseredve,biztosan lesz még ilyen alkalom.

És egyedül semmiképpen se érezd magad,sajnos több százezer ilyen lakos van még az országban(ha egyáltalán tényleg lakos és van hol lakniuk).De ez nem a te hibád!Ezt felejtsd el!

2014. jún. 21. 12:41
 3/4 anonim ***** válasza:
93%

Így van, ahogy előttem írták: nem a Te szégyened, hanem az országunké és nagyra becsült politikusaié.

A legjobb az őszinteség ilyenkor. A barátok legtöbbször átlátnak a hazugságon. Az őszinteséget pedig értékelik. Így nem fog köztetek problémát okozni, hogy emiatt nem tudsz elmenni vele.

2014. jún. 21. 13:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem mondd meg Neki az igazat!:) Hogy tényleg nagyon szeretnél menni, de nem telik rá, és ezt olyan kínosnak érezted, hogy inkább azt mondtad, hogy nem engednek el, de nem akartad, hogy a barátnőd emiatt megsértődjön. Nem parancs, vagy ilyesmi, de én ezt tenném a helyedben.:) Sok sikert!:))
2014. jún. 22. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!