Olyan kínos. Mit lehet ilyenkor tenni?
Nem te tehetsz róla,hogy nem tudtok előteremteni csak úgy 50000 forintot. Lehet, hogy szégyennek érzed, de hidd el, nem a te szégyened ez, hanem a kedves országunké.
Én a helyedben megbeszélném a barátnőmmel, hogy sajnos nem állunk úgy anyagilag, egy ilyen miatt nem sértődhet meg. Gondolom nem azért barátkozol vele, mert ő gazdag. Esetleg lehet, hogy elvisznek magukkal, és te majd apránként visszatörleszted. Beszéljétek meg, tényleg nem tudom, hogy erre mit lehetne lépni.
Ha meg ilyen miatt megsértődne, hogy nem engednek el a szüleid, az nem igaz barátnő. (Az én barátnőmet a szülei a 25-kmrel arébb levő városba nem engedték el, de mégsem sértődtem meg. Nem volt miért. Inkább átmentem hozzájuk, és beszélgettünk, filmeztünk, stb.)
Ez nem a te szégyened és ez esetben nem is a szüleidé.Ez a kormány szégyene,hogy idáig tudta süllyeszteni az országot.
Emiatt ne légy elkeseredve,biztosan lesz még ilyen alkalom.
És egyedül semmiképpen se érezd magad,sajnos több százezer ilyen lakos van még az országban(ha egyáltalán tényleg lakos és van hol lakniuk).De ez nem a te hibád!Ezt felejtsd el!
Így van, ahogy előttem írták: nem a Te szégyened, hanem az országunké és nagyra becsült politikusaié.
A legjobb az őszinteség ilyenkor. A barátok legtöbbször átlátnak a hazugságon. Az őszinteséget pedig értékelik. Így nem fog köztetek problémát okozni, hogy emiatt nem tudsz elmenni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!