Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Le kéne építenem a baráti köröm?

Le kéne építenem a baráti köröm?

Figyelt kérdés
Van egy haverom, már-már legjobb haverom. Vagy 8 éve van ez így. Amolyan jóban rosszban dolog az egész. Érdekes, hogy sok midnenben különbözünk, de valamiért ezért is megy előre a haveri kapcsolat. Újonnan kiépített magának egy haveri kört, akikkel néha én is találkozom. Jófejek, de van egy srác, aki eszméletlenül bunkó és gyerekes velem. Folyton oltogat mások előtt, már-már aláz. Mindig odamegy a csoport 1-1 tagjához és neki kezd el engem alázni. Persze ekkor a csoport is átveszi ezt a stílust. Oltogatással nincs baj egy bizonyos szintig. Nem vagyok sértődős, de amikor egész összejövetel alatt az a poén, hogy engem aláz a semmiért azt gáznak tartom, főleg mert felnőttek vagyunk. Kezdem unni már ezt a stílust így nem azzal akarok jó arc lenni, hogy oltogatok másokat egy csoportban. A poén, hogy többnyire a lányok előtt oltogat. Rossz érzés, hogy akikkel 1 órája értelmesen beszélgettem hirtelen elkezd rajtam röhögni és alázni csak mert ez a gyerek is. Százszor szépen, normálisan megkértem, hogy ne csinálja, mert nálam ez nem menő. Mindig tudomásul veszi, de folytatja de úgy hogy a végén odateszi "na jó befejezem, mert még idejön." Próbáltam normálisan közeledni hozzá, de semmi. Ott tartottam, hogy 10 lépésnyire elkerültem, és még rá sem néztem csak hogy ne kössön belém. Oltogatja a ruhám, a kinézetem, bármit, amit másoknak mondok. Pedig a srác egy nagy nulla. Nem egyszer miatta inkább hazamentem, mert habár nem vagyok erőszakos típus, de szívesen benyomnék neki egyet. Most már ott vagyok, hogy nem járok el velük sehova. Érdekes, hogy a csoport többi tagja el van ájulva érte (őket nem oltja). Bulikat szerveznek neki, tisztaszívűnek és igazi barátnak tartják. A legjobb haverom meg már-már szerelmes belé és állandóan vele van, mert sok a közös hobbijuk. Sajnos más haveri köröm most nincs, mert külföldre ment az összes jó barátom, így vagy otthon ülök, vagy velük megyek el. Nagyon gyerekes és bunkó a stílusa ennek az egy embernek, de azon gondolkodom, hogy a fenébe is, inkább hagyom ezt a társaságot és keresek egy normálisat.

2014. jún. 10. 13:19
 1/9 anonim ***** válasza:
Én kerülöm az olyan társaságot, ahol nem érzem jól magam. Hiszen azért megyek emberek közé, hogy jól érezzem magam, jól szórakozzak. Azt semmiképpen sem javaslom, hogy otthon üldögélj egyedül. Keress magadnak új barátokat. Aki ilyen jól le tudja írni a problémáját, annak biztosan nem okoz gondot, hogy új barátokat találjon.
2014. jún. 10. 13:31
 2/9 anonim ***** válasza:

A sráccal nem tudsz mit kezdeni, de legközelebb nyíltan tedd fel a többiek felé a kérdést, hogy ők miért vették át ezt a bunkó, alpári tapló stílust, mert te már nem tartod viccesnek, sőt, egyenesen rosszul esik.

A többieknek talán van annyi eszük, hogy rájöjjenek valamire.

Ha ez sem jön be, még mindig adhatsz egy maflást annak a gyökérnek. Aztán szépen sorban a birkáinak is.

2014. jún. 10. 13:31
 3/9 anonim ***** válasza:
Én pofán verném.
2014. jún. 10. 13:41
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ne szórakozz és nyomj be egyet neki!Vívd ki a tiszteleted!Tudod azért csinálja ezt mert megcsinálhatja veled! Ne hagyd!Az értelmes út sajna nem vezetett sehová,így nem maradt más hogy jól meg kell picit ruházni az illetőt.

A barátod meg vagy kiáll melletted vagy nem,ha nem akkor itt az ideje leépíteni a tagot.Illetve a csoportot.

Amúgy van lehetőséged rengeteg hogy új ismerősöket keress! Ha más nem is akkor menj a hobbid után,menj csoportos tevékenységekre,idővel úgy is össze akadsz olyan emberekkel akik nem fognak semmibe nézni.

2014. jún. 10. 13:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Növesszél f@s zt.
2014. jún. 10. 14:03
 6/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs olyan hobbi, tevékenység, ami annyira érdekelne hogy csoportos "összejövetelek" lennének belőle.
2014. jún. 10. 15:56
 7/9 anonim ***** válasza:
Biztos van csak nem találtad meg.
2014. jún. 10. 16:02
 8/9 A kérdező kommentje:
Egyelőre olyat nem tudok, hamar megunok mindent.
2014. jún. 11. 13:41
 9/9 anonim válasza:

Hülyeségeket beszélsz,hiába sértődnek meg és pontoznak le mert majd magukra ismernek a gyenge emberek,de azzal,hogy csesztetett és MAGADTÓL eljöttél onnan és nem bäsztad pofán innentől kezdve nem Ő alázott meg hanem TE aláztad meg SAJÁT magadat mert meghunyászkodtál.

A töketlenkedés miatt most kidobtál a kukába egy olyan társaságot amiért én most mindent megadnék.

2014. jún. 12. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!