Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Műkörömépítés, porcelán és...

Műkörömépítés, porcelán és zselé anyagok beszerzése?

Figyelt kérdés
Körmös vagyok és szeretnék megfizethető de, minőségi, nagynevű, márkás alapanyagokkal dolgozni otthon Magyarországon is. Vinnék haza innen Amerikából OPI, CND, NSI, HARMONY GELISH porcelán porokat 1 kg-os kiszerelésben, hozzá Liquideket 4,5 L-es kiszerelésben. Base gel, bonder, Primer, Top finish gel- eket szintén szakmai nagy 0,75 l-es kiszerelésekben. Építő és színes zseléket, sablonokat. Köröm gombátlanító spry vagy folyadék, cuticula oldó, cuticula oil vagy krémek. Itt minden van :-) Olyan körmösőket keresek akikkel eloszthatnánk ezeket a mennyiségeket. Nekem 1 kg porcelánpor életem végéig vagy még azon is túl elég lenne. Viszont árban jobban megéri megvenni a nagy kiszerelést, mert grammra leosztva jóval kedvezőbb mint a kiskiszerelés. Pélkdául ha Crystal nails-es áron vehetsz Opi-t vagy Harmony-t akkor jobban megérni, mert sokkal jobb minőség ettől olyan drága otthon! Akit érdekel írjon rám privben, hogy megbeszéljük a továbbiakat.

#műköröm #beszerzés #műkörömépítés #porcelán köröm építése #zselé köröm építése #műkörőm alapanyagok #műköröm alapanyagok vásárlása
2014. jún. 9. 15:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Szóval eladni akarod itthon?
2014. jún. 9. 16:48
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem igazán, mert akkor felraknám hirdetésben valamelyik oldalra, haszonnal!

Szeretnék olcsón vásárolni, jó dolgot, ezért megosztanám ami nem azonos az eladással, de ingyen azért még sem adhatom!

Az általam kínált lehetőségben nekem szűkségem van társakra a mennyiség miatt, viszont aki be száll ebbe a körbe neki meg rám és a többiekre, hogy szintén jó árban jusson a termékhez.

Ha kicsit gondolkozol, magad is belátnád és nem rögötn a rosszindulat szólalna meg benned! Ezt utálom a Magyar emberben, ha nyújtod a jobb kezed már az egész karod kell, nem tud értékelni semmit és nem tud élni a tisztes lehetőséggekkel. Miért van azhogy más nemzetiségű ember mint pl. Német vagy egyéb, értékeli és még hálás is a lehetőségért?

Csak számolj utána. Egy francia porcelán köröm megépítéséhez 3 porcelánpor (szintelen, fehér és pink) szűkséges.

Ez csak példa: 1 kg egyféle por átszámítva, márkától függően (Vegyük most példának az OPI-t) kb. 40 000.-Ft (ebből 3 x 1 kg elég költséges! Vajon mennyi idő alatt használnám el egyedül?) Ennek ára leosztva 40.-Ft/gramm!

De ha veszek egy 2 unciást ami 60g akkor grammja 95.-Ft-ra jön ki. Akkor nem megéri inkább másokkal elolasztani a 40.-ft/gramm áron?

És vajon melyik jobb vétel a Crystal nails por 70.-/grammért vagy az OPI 40.-Ft/grammért?

Én inkább használok OPI-t, vagy CND port mint mást. Tudom mi a külömbség szinte az összes porral dolgoztam már. Itt olyan erősek a porcelánok, hogy bárminek neki csaphatod a körmöd, nem törik le.

Érted már mit szeretnék?

2014. jún. 10. 02:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor arra gondolsz, hogy közösben akarod megvenni másokkal?
2014. jún. 10. 16:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Most nagyon gáz magyar leszek. Mégis miért olyan borzasztó ciki ha el akarsz adni valamit? Mert tulajdonképpen azt akarod, csak nem úgy ahogyan a kisboltban szokás, de attól még igenis értékesítésről van szó és azért akarod csinálni, hogy te jól járj és nem a közjóért. Nekem hozták már külföldről rengeteg dolgot, amiket megvettem és senkit nem köptem le azért, mert el mert adni nekem valamit, amit itthon nem tudtam volna beszerezni, éppen ellenkezőleg nagyon örültem a lehetőségnek. De a lényeg miért van az, ha valaki külföldre szabadul, akkor már rögtön szidni kezdi a saját fajtáját. Az első hozzászóló egyáltalán nem bántott meg téged, csak baromi sértődékeny vagy, szerintem.
2014. jún. 10. 21:07
 5/6 A kérdező kommentje:

Igen, közösen szeretném megvásárolni de, nem egy - két emberrel. Jóval több emberre gondoltam, azért is írtam ki ide az oldalra. Minmum 15-en kell legyünk 1 kg-os kiszerelésre, ami egy szín.

Én 16 - 17 fővel számoltam és úgy 60 gramm-os adagokra van elosztva. Porcelán porból már ez is jó ideig elegendő.

1-2 barátnőm van aki beszáll de, az kevés! Nem akarom úgy megvenni a nagy kiszerelést, hogy az 1 kg-ból 90 dkg itt marad nekem. Akkor inkább meg veszem a kissebbet még ha drágábbra is jön ki.

Számomra nem ciki, hogy interneten eladjak valamit. Sokszor teszek fel dolgokat, amiket kinőtt a fiam vagy épp probanélkül vásároltam és nem jó a méret. Ebből nem csinálok nagy ügyet. De, kereskedni nem akarok! XXX Légitársaságnál vagyok utaskísérő, ezt nem kockáztatom olyan internetes termékek értékesítésével ami vámköteles és amihhez kereskedelmi engedélyek szükségesek! Saját magamnak kedvtelésem időtöltéséhez, nem fogok többszázerért betankolni porcelánporból.

Szóval nem szabadultam el Magyarországról csak egy picit világlátottabb vagyok, munkámból adódóan pedig sok emberrel akad dolgom, ebből eredendően pedig tapasztalatom.

De ezt mivel indokolnád kedves hozzászóló, hogy más légitársaság dolgozói kihasználják a lehetőséget más kapun járkálnak a reptéreken mit az utasok, és bőröndszámra hordják a márkahamis táskákat és egyebeket, amiket aztán üzletszerűen értékesítenek isemerősőknek és stb. Nem is szégyellik megosztani ezt másokkal, ennél tovább megyek segítík is egymát. Ami engem nem is érdekel. De, a Magyar az felnyomkodja egymást! Ahogy egynesbe rakják a gépet a lehajtónál már várnak mi van nála! Volt alkalmam Magyar társaságnál ezt sajátszemmel látni.

Javaslom zárjuk le ezt a kötözkődő, okoskodó írogatást mert, nem ezért indítottam el ezt a kérdést. Ettől szeretném megkímélni magam.

Akit érdekel és részt venne a dologban azt szívesen fogadom, akit pedig nem érdekel az meg ne írogasson rosszindulatú megjegyzéseket. Köszönöm

2014. jún. 11. 02:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Azért ugye megengeded hogy válaszoljanak neked? Mert ez az oldal erről szól. Gáz volt a stílusod, ezért szóltam, nem fogom tovább ragozni, engem sem érdekel és a biznisz sem, mert csak zselével dolgozom. Ha képes vagy magyarok szidasa nélkül is kommunikálni akkor a mukorom.hu oldalt ajánlom, a fórumban van adás-vétel topic, ott szerintem találnál embereket, akikkel együtt tudtok vásárolni.
2014. jún. 11. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!